Tgrt Haber
Medya - Medya
27 Eylül 2023 - 10:52

Cem Yılmaz'ın lansman heyecanı! Mikrofonu kimseye bırakmadı

Cem Yılmaz, dün akşam 29 Eylül’de yayınlanacak Ayzek karakterinin hikayesini konu alan Do Not Disturb filminin lansmanı gerçekleşti. Lansmana çok sayıda ünlü akın ederken, Cem Yılmaz mikrofonu elinden düşürmedi.
Medya - Medya
27 Eylül 2023 - 09:47

Çağatay Ulusoy yeni dizisi için imaj değiştirdi! Görenler tanımakta güçlük çekti

Çağatay Ulusoy, FOX TV'de yayınlanacak Gaddar dizisinin hazırlıklarına başladı. Yeni imajıyla objektiflere poz veren oyuncu, hayranlarını ikiye böldü.
Medya - Medya
26 Eylül 2023 - 15:58

Yalı Çapkını Kazım'ın eşi ilk kez göründü! Güzelliği dikkat çekti

Başrolünde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı Yalı Çapkını dizisinde Kazım Ağa rolüyle beğeni toplayan Diren Polatoğulları'nın eşinin ilk kez fotoğrafı ortaya çıktı
Medya - Medya
26 Eylül 2023 - 13:27

Oyuncu kadrosu mest etti! Özge Özpirinçci yeni dizisini öve öve bitiremedi!

Özge Özpirinçci yeni diziyle ekrana geri dönüyor. Hazırlıkların devam ettiği dizinin oyuncu kadrosu da netleşti. Metin Akdülger ile partner olan Özge Özpirinçci, sosyal medya hesabından diziyi öve öve bitiremedi.
Medya - Medya
26 Eylül 2023 - 12:52

Cem Karaca filminde Cahit Berkay'ı oynayacak oyuncu belli oldu!

Cem Karaca'nın hayatının anlatıldığı yeni film "Cem Karaca'nın Gözyaşları" için başrol oyuncusu İsmail Hacıoğlu seçildi. Dizide Karaca'nın yakın arkadaşı Cahit Berkay'ı oynayacak isim de netleşti.
Medya - Medya
26 Eylül 2023 - 11:57

Son dakika! Gazeteci ve yazar Hıfzı Topuz hayatını kaybetti

TGC Basın Özgürlüğü Ödülü sahibi usta gazeteci-yazar Hıfzı Topuz, 100 yaşında hayata gözlerini yumdu.
Medya - Medya
26 Eylül 2023 - 11:01

Gönül Dağı Ağıtçı Hüseyin'in tüm yeğenleri de oyuncuymuş! Resimleri ilk kez görenler şaştı kaldı

TRT1'in reyting rekorları kıran dizisi Gönül Dağı'nda Ağıtçı Hüseyin karakteriyle ekranda yer alan oyuncu Erdal Cindoruk'un tüm yeğenleri de oyuncu çıktı.
Medya - Medya
26 Eylül 2023 - 10:29

Ruhun Duymaz oyuncusu Kızıl Goncalar dizisine dahil oldu!

Özgü Namal ve Özcan Deniz'i buluşturan Kızıl Goncalar dizisinin çekimlerinin 20 Ekim gibi başlaması planlanıyor. Dizinin oyuncu kadrosu oluşmaya başlarken, Ruhun Duymaz dizisinden yapılan transfer gündeme geldi.
Medya - Medya
26 Eylül 2023 - 09:42

İki usta oyuncu beğeni butonunu çökertti! Ata Demirer ve Uğur Yücel ilk kez yan yana geldi

Ata Demirer ve Uğur Yücel'in başrolünde yer aldığı yeni dizi Bir İhtimal Daha Var'ın çekimleri başladı. Usta oyuncuların yer aldığı filmde Ata Demirer ve Uğur Yücel ilk kareyi paylaştı.
Medya - Medya
26 Eylül 2023 - 08:49

Bambaşka Biri dizisinde gerçekler ortaya çıktı! Leyla, kusursuz bir plan yaptı

Dün akşam FOX TV ekranında yeni bölümü yayınlanan Bambaşka Biri dizisinin yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Hande Erçel ve Burak Deniz'in başrolünde oynadığı dizinin son bölümünde gerçekler ortaya çıktı. Leyla, Kenan'a beklemediği bir oyun oynadı.
Medya - Medya
25 Eylül 2023 - 17:07

GGC ödülleri sahiplerini buldu! İhlas Medya'ya 7 ödül

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyetinin (GGC) düzenlediği "yılın başarılı gazetecileri ödülleri" sahiplerine verildi. İhlas Medya geceden 7 ödülle ayrıldı. Cemiyetin özel ödülüne TGRT Haber ana haber sunucusu Tuna Öztunç layık görüldü.
Medya - Medya
25 Eylül 2023 - 17:01

Çağatay Ulusoy yeni filme zaman bulamadı! Çekimler ertelendi

FOX TV'de yayınlanacak Gaddar dizisine hazırlanan Çağatay Ulusoy’un yeni filmi Biz Bir Aileyiz'in çekimleri iptal edildi.
Medya - Medya
25 Eylül 2023 - 16:08

Kızılcık Şerbeti'ndeki detay soru işareti bıraktı! Umut ve Nursema boşanacak mı?

Başrolünde Sıla Türkoğlu, Müjde Uzman ve Evrim Alasya'nın yer aldığı Kızılcık Şerbeti, sezona iddialı başladı. Her karakterin gidişatı merak edilirken, Umut ve Nursema'nın evliliklerindeki problemler sosyal medyada gündem oldu.
Medya - Medya
25 Eylül 2023 - 12:50

Mahsun Kırmızıgül 8 yıl sonra geri dönüyor! İddialı bir projeye "evet" dedi

Son olarak 2015’te “Şehrin Melekleri” adlı bir dizi çeken Mahsun Kırmızıgül, 8 yılın ardından yeni bir projeyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor.
Medya - Medya
25 Eylül 2023 - 10:31

Yasak Elma'nın Asuman'ından yeni proje! Kadrodan ilk fotoğraf geldi

Final yapan Yasak Elma dizisinde Asuman karakterini oynayan Melisa Doğu'dan yeni proje müjdesi geldi. Oyuncuların bir arada çekilmiş fotoğraf karesi ise sosyal medyada paylaşıldı.
Medya - Medya
25 Eylül 2023 - 09:37

Hayat Bilgisi oyuncuları yıllar sonra buluştu! 17 senelik değişimlerine yorum yağdı

Bir döneme damgasını vuran Hayat Bilgisi oyuncuları yıllar sonra buluştu. Kadrosunda birçok başarılı oyuncuları barındıran dizinin başrolünde Perran Kutman, Kerem Kupacı ve Gökçe Bahadır gibi isimler yer alıyor. Yıllar sonra buluşan oyuncular, sosyal medya hesaplarından paylaştıkları kareyle beğeni topladı.
Medya - Medya
25 Eylül 2023 - 09:08

Hudutsuz Sevda'dan ayrılan Biran Damla Yılmaz'ın yeni projesi belli oldu

FOX TV ekranında yayınlanan Hudutsuz Sevda dizisinde konuk oyuncu olarak yer alan Biran Damla Yılmaz, diziden ayrılmasının ardından yeni bir projeyle anlaşma sağladı.
Medya - Medya
25 Eylül 2023 - 08:55

Yargı'dan çok konuşulacak geri dönüş! Dizinin tüyosunu senarist verdi

Pazar günleri Kanal D ekranında yayınlanan Yargı dizisinin yeni bölümü dün akşam televizyon ekranında yayınlandı. Yeni oyuncuların dahil olduğu dizide verilen mesajlar sosyal medyayı salladı.
Medya - Medya
23 Eylül 2023 - 16:34

Gönül Dağı izleyicilerini ayağa kaldıran iddia! Gönül Dağı Veysel öldü mü, diziden ayrılacak mı?

Gönül Dağı dizisinde Semih Ertürk'ün oynadığı Veysel karakteri uzaya fırlatılan roketin geri düşmesi sonucu ağır bir şekilde yaralandı. TRT1'de yayınlanan Gönül Dağı dizisi izleyicileri, Veysel'in ölerek diziye veda edip etmeyeceğini merak ediyor. .
Medya - Medya
23 Eylül 2023 - 12:58

TRT World’den büyük başarı! Uluslararası Emmy Ödülleri’nde finale kaldı

Türkiye’nin uluslararası habercilikteki lider sesi TRT World tarafından hazırlanan ödüllü belgesel serisi "Off the Grid"in Ukrayna’da çektiği “Ukraine Wartime Diaries” (Ukrayna Savaş Günlükleri) bölümü, uluslararası bir başarıya imza attı. Rusya ile Ukrayna Savaşı sonrasında sivillerin yaşadıklarını anlatan belgesel, Uluslararası Televizyon Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından verilen 44. Uluslararası Emmy Ödülleri’nin “Haber ve Güncel Olaylar” kategorisinde binlerce adayın arasından finale kaldı.
Başa Dön Sona Git