Tgrt Haber
24 Mart 2023 17:22 - Güncelleme : 24 Mart 2023 17:31

Açıklama az önce geldi: TOGG kredi kartı ile ön sipariş verilebilir mi? Kredi kartı ile sipariş verecekler dikkat...

TOGG’un sipariş alma süreçleri devam ederken; ön sipariş alınan Trumore’dan kartla ödeme yapılıp yapılmayacağı da merak edilir hale geldi. Peki, TOGG kredi kartı ile ön sipariş alınıyor mu? İşte detaylar…

TOGG,Trumore

Türkiye’nin ilk yerli ve milli elektrikli aracı olan TOGG (Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu) için ön sipariş süreci resmen başladı. 29 Ekim 2022 tarihinde yapılan lansman töreni ile ilk aracın banttan indiği ve hemen ardından seri üretime geçildiği TOGG’un ön sipariş süreci devam ederken; ön sipariş vermek isteyen kişiler de TOGG’un kredi kartı ile satın alınıp alınamayacağını merak eder hale geldi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin coğrafyasından esinlenen 6 farklı rengi ile ön siparişe açılan TOGG’a ön sipariş kaydı oluşturacak olan kişilerin ödemelerini nasıl yapabileceği belli oldu. Kredi kartı ile ödeme yapılıp yapılamayacağı sorusu da TOGG için yanıt buldu. Peki, TOGG kredi kartı ile ön sipariş alınıyor mu? Trumore üzerinden kartla ödeme yapılıyor mu? İşte TOGG T10X sipariş sürecine ilişkin tüm detaylar…

Açıklama az önce geldi: TOGG kredi kartı ile ön sipariş verilebilir mi? Kredi kartı ile sipariş verecekler dikkat...

TOGG, ÖN SİPARİŞ SÜRECİ DEVAM EDİYOR

Ön siparişlerini kendi web sitesi ve geçtiğimiz aylarda hayata geçirdiği ‘Trumore’ isimli dijital platformun uygulaması üzerinden almaya başlamış olan TOGG, ön sipariş kayıt bedelini bilindiği üzere 60 bin TL olarak belirledi. İlk aracına T10X adını veren ve bedeli 953 bin TL’den başlayan C-SUV segmenti aracı ile ön sipariş sürecini başlatan TOGG, ön sipariş alımını 27 Mart 2023 tarihine kadar devam ettireceğini duyurdu. Devam eden ön sipariş sürecinde rengine konfigüre etme olanağı da tanıyan TOGG, ön sipariş ödemelerinin kredi kartı ya da nakit olarak yapılabilmesine izin veriyor. Ön sipariş ödemeleri ise, önce uygulama içerisindeki cüzdana, sonrasında TOGG’a aktarılıyor.

TOGG, 28 MART’TA KURA ÇEKİMİ GERÇEKLEŞTİRİYOR

Ön siparişte yoğun bir ilgi gören TOGG, Nisan ayında başlayacağı teslimatta yıl sonuna kadar 20 bin; 20230 yılına kadar ise 1 milyon araç teslimi hedefi belirlemişti. Bu kapsamda şimdiden yüz binlerce ön sipariş alan TOGG, 28 Mart 2023 tarihinde aldığı ön siparişler arasında bir kura çekimi gerçekleştirmeyi planladı. Noter huzurunda yapılacak olan kura çekilişinin ardından TOGG’un ilk sahipleri de belli olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...