Tgrt Haber

Bayram öncesi araçla uzun yola çıkacaklara uyarı

Editör: Murat Makas / Kaynak: TGRT Haber, İHA
22 Haziran 2023 09:11 - Güncelleme : 22 Haziran 2023 09:14
Kurban Bayramı,otomobil

Kurban Bayramı öncesi araçları ile uzun yola çıkacak vatandaşlar oto tamirciler tarafından uyarıldı. Tamirciler özellikle yağ, su antifriz seviyesine dikkat edilmesi gerektiğini belirtti.

Fotoğraf (İHA)

Kurban Bayramı’nda 9 günlük tatil için uzun yola çıkacak vatandaşlara oto tamircilerden uyarı geldi. Oto tamir ustaları uzun yol öncesinde araçların, lastikleri, yağ ve su seviyesi, aydınlatması ve sileceklerine dikkat edilmesi gerekliliğine vurgu yaptı.

RUTİN KONTROL TAVSİYESİ

Esenyurt’ta araç bakım tamir ustası Mühendis Tuncer Çoban, bayram öncesi uzun yola çıkacak vatandaşlara uyarılarda bulunarak, “Araçlarında sorun oluşmaması adına işin ehli olan servislerde küçük rutin bir kontrol tavsiye ediyoruz. Buradaki rutin kontrolden amacımız şu aracın lastikleri, fren balataları, lastikleri en azından aracın silecekleri ve aydınlatma kısmı ihmal edilen sonrasında kullanım sırasında sıkıntı olan kısımlar. Özellikle yağ, su antifriz seviyesi dikkat edilmesi gerekiyor” dedi.

Bayram öncesi araçla uzun yola çıkacaklara uyarı

Kaynak: TGRT Haber, İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...