Tgrt Haber

Bir türlü satışa çıkmayan Tesla Cybertruck’ın drone görüntüsü paylaşıldı

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
28 Ağustos 2023 09:59 - Güncelleme : 28 Ağustos 2023 10:02
Bir türlü satışa çıkmayan Tesla Cybertruck’ın drone görüntüsü paylaşıldı
tesla,cybertruck,otomobil

Tesla’nın en sağlam ve ilginç otomobillerinden Cybertruck, canlı drone görüntüsüyle bir kez daha gözler önüne serildi.

Elektrikli otomobil piyasasına hükmeden Tesla, mevcut modellerinden bağımsız olarak Cybertruck ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Sektörde yankı uyandıracak bu otomobil için işler uzun süredir yolunda gitmiyordu. Üretim sürecinde çeşitli hatalarla karşılaşılan Cybertruck’ın, aksilik olmaması durumunda bu yıl sahiplerine kavuşması bekleniyor.

DRONE’LA ÇEKİLEN GÖRÜNTÜSÜ PAYLAŞILDI

Tesla fabrikasında üretimi devam eden Cybertruck, artık halka açık şekilde yollarda görülmeye başladı.

Bununla birlikte Joe Tegtmeyer isimli bir yayıncı, Cybertruck'ın Supercharger şarj istasyonunda havadan görüntüsünü yakaladı.

Paylaşılan videoda Cybertruck'ın, şarj istasyonundan ayrılıp Austin, Texas'taki Gigafactory'ye geri döndüğü görülüyor.

Drone görüntüleri ayrıca Cybertruck'ın arka tekerlekten yönlendirme yeteneklerini de gösteriyor. Başlangıçta pikap keskin bir dönüş yaparken, böylesine büyüklükteki bir araba için oldukça küçük bir dönüş yaptığı da gözlerden kaçmıyor.

Son olarak Cybertruck'ın "tank gibi" dönüp dönemeyeceği henüz bilinmiyor. Ancak Elon Musk daha önce Cybertruck'ın GMC Hummer'ın Yengeç Yürüyüşü moduna benzer şekilde "yengeç gibi" çapraz olarak gidebileceğini doğrulamıştı.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...