Tgrt Haber
25 Temmuz 2023 13:05 - Güncelleme : 25 Temmuz 2023 13:11

Fabrika çıkışlı 2. el otomobil dönemi başladı: İşte Renault'un yeni uygulaması

Renault, Bursa'daki Oyak Renault fabrikasında kurduğu "Refactory" tesisi ile fabrika çıkışlı 2. el otomobil dönemini Türkiye'de resmen başlattı. Kullanılmış otomobiller standartlara uygun olarak yenilenecek ve iki yıl garantili olarak satışa sunulacak.

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: Hürriyet - Renew Türkiye
Fabrika çıkışlı 2. el otomobil dönemi başladı: İşte Renault'un yeni uygulaması
renault,ikinci el araba,fabrika çıkışlı 2. el otomobil,renault clio,2. el araba garantili

Türkiye'de 2. el otomobil sektörüne yeni bir soluk getirecek bir gelişme yaşandı. Ünlü otomobil şirketi Renault, Bursa'daki Oyak Renault fabrikasında "Refactory" adı verilen 2. el otomobil yenileme merkezini devreye aldı.

Hürriyet'in haberine göre, Refactory'de fabrika çıkışlı yenilenen 2. el araçlar Türkiye genelinde 56 noktada yetkili "RENEW" bayilerinde, iki yıl garantili bir şekilde satışa sunulacak.

Bu yenileme merkezi, ilk etapta öncelikle Clio IV, Clio V ve Megane Sedan modellerine odaklanacak, ancak gelecek yıllarda ithal modeller de kapsama alınacak.

STANDARTLARA GÖRE YENİLENECEK

Renault Group, Refactory faaliyetlerine ilk olarak Fransa’nın Flins bölgesinde başlamıştı ve ardından İspanya’nın Sevilla kentinde devam etmişti. Son olarak Oyak Renault'un Bursa'daki tesisinde devreye alınan sistemle birlikte kullanılmış otomobiller standartlara göre yenilenerek uygun fiyatlarla satışa sunulacak.

Refactory'nin hizmetleri arasında; test sürüşü, ekspertiz, teşhis, mekanik ve karoser onarımlarının yanı sıra, aynı zamanda boya işlemleri, Renault Estetik süreci (ayrıntılı iç ve dış temizlik), kalite kontrolü ve otomobilin standartlaştırılmış fotoğraf çekimi gibi faaliyetler bulunuyor.

Renew Türkiye'nin web sitesinde paylaşılan açıklamada şöyle denildi:

"Renew güvencesiyle satın aldığınız tüm kullanılmış araçlar teslimat öncesinde sizin için detaylı temizlenmektedir. Profesyonel ekipler ve özel malzemeler kullanılarak yapılan estetik işlemleri sayesinde aracınız ilk günkü gibi size teslim edilir. Uygun aksesuarlarla aracınızın görünümünü daha da dikkat çekici hale getirmek ve sürüş konforunuzu artırmak için yetkili satıcılarımızla görüşebilirsiniz.

Uzman ekiplerimiz tarafından yapılan 96 nokta kontrolü ile araçların motor ve mekanik, kaporta ve boya gibi aksamlarının mevcut durumu hakkında en doğru ve detaylı bilgi sizinle paylaşılmaktadır."

Kaynak: Hürriyet - Renew Türkiye

Kaynak: Hürriyet - Renew Türkiye
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...