Tgrt Haber
20 Haziran 2022 13:40 - Güncelleme : 20 Haziran 2022 13:45

Peugeot 408 son testlerde: Tanıtımına günler kaldı, işte lansman öncesi detaylar!

Yeni Peugeot 408 için geri sayım başladı. 22 Haziran’da güz yüzüne çıkacak araç, Çin’de 408X, diğer ülkelerde ise Peugeot 408 adıyla satışa sunulacak. Araç, tanıtım öncesi son testlere alındı. İşte detaylar…

Peugeot 408 son testlerde: Tanıtımına günler kaldı, işte lansman öncesi detaylar!
otomobil,peugeot

Otomobil pazarı çip krizine rağmen yeni modellerle güncelleniyor. Bazı üreticiler faaliyetlerini askıya alsa da, bazısı ise hız kesmeden araçlarını üretmeye devam ediyor. Türkiye’de faaliyetlerini sürdüren Peugeot’ta çok yakında yeni aracıyla karşımıza çıkacak.

Bir süredir üzerine çalışılan Peugeot 408 için artık geri sayım başladı. Türkiye’de satılacak araç, 22 Haziran’da gün yüzüne çıkacak. Peugeot’un yeni 408 modeli, lansman öncesi son testlerine girdi. Bu, aracın artık tanıtılmak için son aşamaya girdiğinin de habercisi…

PEUGEOT 408 ÇIKIŞ YAPMAK ÜZERE

Şirketten yapılan açıklamaya göre, yeni tasarım anlayışı, yeni aslanlı logosu ve marka kimliği ile mükemmele ulaşma yolunda dönüşüme giren Peugeot, her yeni modelinde bu mükemmelliğe ulaşmak için yoğun mesai harcamaya devam ediyor.

Fransız üretici, henüz detayları gizliliğini koruyan yeni modeli 408'de de bu amaç doğrultusunda eksiksiz bir test süreci gerçekleştiriyor.

Peugeot 408 son testlerde: Tanıtımına günler kaldı, işte lansman öncesi detaylar!

Kaynakları en iyi şekilde kullanmak ve geliştirme sürecini hızlandırmak üzere her şeyden önce gelişmiş bilgisayar programları yardımıyla farklı simülasyonlar uygulanıyor. Ardından otomobilin her bir parçası ve modülü üzerinde bir dizi testi kapsayan Dahili Doğrulama Planı (IVP) devreye alınıyor.

Bu kapsamlı testlerin ardından yollarda göreceğimiz yeni Peugeot 408 de yenilikçi tasarımı ile farkını ortaya koymaya hazırlanıyor.

Dinamik hatları ve benzeri görülmemiş yenilikçi yapısıyla dikkatleri üzerine çekmeye hazırlanan 408, 2022 Haziran ayının son haftasında otomobilseverlere resmi olarak tanıtılacak.

ÇİN’DE 408X ADIYLA TANITILACAK

Peugeot’nun yeni modeli Çin'de 408X ve Çin dışında Peugeot 408 adı altında pazarlanacak, yeni Peugeot 408’in tüm detayları ise 22 Haziran'da resmi olarak açıklanacak. Öyle ki bu araç, Türkiye’deki kullanıcıların da şimdiden radarına takıldı.

Peugeot 408 son testlerde: Tanıtımına günler kaldı, işte lansman öncesi detaylar!

Açıklamada görüşlerine yer verilen Peugeot 408 Proje Direktörü Emmanuel LAFAURY, "Amacımız mükemmellik. Yeni Peugeot 408'in sadece teknik niteliklerini değil, aynı zamanda müşteri performansını, yani kullanıcılarının karşılaşabileceği her durumu test etmek için çalışıyoruz.

Her testte, yoldaki, laboratuvarlardaki ve test alanındaki zorluğu arttırıyoruz. Hedeflediğimiz mükemmelliğe ulaşmak için kendimizi zorluyoruz. Bu proje üzerinde çok çalışmak gerçekten bir zevk, çünkü her birimiz yeni 408'e aşığız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...