Tgrt Haber

Togg Türkiye'yi sardı: İşte Trugo şarj istasyonu sayısı!

21 Haziran 2023 17:19 - Güncelleme : 21 Haziran 2023 17:22
Togg Türkiye'yi sardı: İşte Trugo şarj istasyonu sayısı!
trugo şarj istasyonu,togg t10x

Togg'un elektrikli araç şarj istasyonu şirketi olan Trugo, bugüne kadar 63 ilde ve 153 farklı lokasyonda yüksek performanslı şarj cihazıyla hizmet verdiğini açıkladı.

Togg'un elektrikli araç şarj istasyonu şirketi olan Trugo büyük bir başarıya imza attı. Şirket, ultra hızlı şarj istasyonları sınıfında 150 kW ve üzeri güç sağlayabilen istasyonlarla hizmet vererek, bu alanda en fazla ilde hizmet veren ve en yüksek sayıda cihaza sahip işletmeci unvanını elde ettiğini duyurdu.

Trugo, Haziran ayı sonunda gerçekleştirecekleri kurulumlarla birlikte Türkiye'nin tamamında hizmet vermeye başlayacaklarını ifade etti. Ayrıca bugüne kadar 63 ilde ve 153farklı lokasyonda 198 yüksek performanslı şarj cihazıyla elektrikli araç kullanıcılarına hizmet sunduğu bilgisini paylaştı.

Trugo'nun şarj istasyonları, elektrikli araçların bataryalarını kısa sürede ve yüksek güçle şarj edebilme özelliğiyle geliyor. Ayrıca evrensel şarj standardına sahip bu istasyonlarda sadece Togg T10X modelini değil, markası ve modeli fark etmeksizin herhangi bir elektrikli otomobili de şarj edebilirsiniz.

Başta Trugo'nunkiler olmak üzere Türkiye genelindeki tüm elektrikli araç şarj istasyonları, elektrikli araçların yaygınlaşması ve daha uzun mesafelerde kullanılabilmesi için büyük önem taşıyor. Çünkü elektrikli araba satın almak isteyen tüketicilerin başlıca endişeleri arasında, aracın yolda şarjının bitme tehlikesi oluyor.

https://twitter.com/TrugoCharging/status/1671442235747979266

Fakat Trugo'nun 81 ilde tamamlanacak olan kurulumlarıyla birlikte kullanıcılar artık elektrikli arabalarını rahatlıkla şarj edebilecekleri geniş bir istasyon ağına kavuşacaklar.

TRUGO ŞARJ İSTASYONU NASIL BULUNUR?

Trugo'nun mobil uygulamasını kullanarak Trugo'ya ait şarj istasyonlarını bulabilirsiniz. Bununla birlikte istasyondaki fiyat bilgilerini de bu uygulamada görüntüleyebilirsiniz. Alternatif olarak Trugo'nun web sitesindeki "Şarj Ağımız" bölümünden de aracınızı şarj edebileceğiniz istasyonların listesine ulaşabilirsiniz.

Geçtiğimiz günlerde Togg'un güncel satış verileri de ortaya çıktı. Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği (ODMD) tarafından yapılan açıklamaya göre, Mayıs 2023'te 306 adet Togg T10X teslim edildi.

Üç farklı versiyonu bulunan Togg; Gemlik, Anadolu, Kula, Kapadokya, Oltu ve Pamukkale olmak üzere 6 farklı renk seçeneğiyle satın alınabiliyor. Aracın güncel satış fiyatıysa, 314 kilometre menzilli standart model için 953 bin TL'den başlıyor.

Kaynak: Trugo, Derleyen: Ömer Faruk Doğan - TGRT Haber

Kaynak: Togg
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...