Tgrt Haber
21 Şubat 2022 15:32 - Güncelleme : 21 Şubat 2022 15:58

TOGG'dan 'çalışmalar hız kesmiyor' mesajı: Robotlar yerlerini aldı

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG'un Gemlik'teki fabrikasında çalışmalar devam ediyor. Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu, resmi Twitter hesabından yapılan videolu paylaşımla çalışmalarda gelinen son noktayı anlattı.

Türkiye'nin yerli ve milli otomobil markası TOGG'dan yeni bir paylaşım geldi. Gemlik'te devam eden fabrikanın inşasında sona gelinirken yapılan videolu paylaşımla son durum hakkında bilgi verildi.

"Gemlik tesisimizdeki çalışmalar planlarımız doğrultusunda hız kesmeden ilerliyor. Ayrıntılar videomuzda." notuyla paylaşılan videosa, boya binasının yüzde 88'inin, gövde binasının ise yüzde 76'sının tamamlandığına değinildi.

TOGG'dan 'çalışmalar hız kesmiyor' mesajı: Robotlar yerlerini aldı

BOYA, GÖVDE VE MONTAJ TESİSİNDE GELİNEN NOKTA

Üretim hattı robotlarının yerleştirilmesine de başlanırken boya tankları ve fırınlarının kurulumları da tamamlandı. Boya tesisinin yüzde 88'i tamamlandığı binaya 19 bin 416 metre elektrik kablolama yapıldı ve 21 bin 789 metre boru hattı döşendi.

TOGG fabrikasının gövde tesisinin ise yüzde 76'sı tamamlandı. Üretim hattı robotları yerleştirilmeye başlandı. 8 bin 983 metre elektrik kablolama yapıldı. 37 bin 453 metre boru hattı döşendi.

Montaj tesisin yüzde 79'unun tamamlandığı belirtilen videoda üretim hattı robotlarının yerleştirilmeye başlandığı  vurgulandı. 12 bin 832 metre elektrik kablolama yapıldı. 27 bin 386 metre boru hattı döşendi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...