Tgrt Haber
22 Aralık 2022 15:10 - Güncelleme : 22 Aralık 2022 15:13

Türkiye'ye girmeye hazırlanan Tesla'dan yeni hamle: İş ilanları açıldı

Elon Musk'ın elektrikli otomobil markası Tesla, Türkiye pazarına girme hazırlıklarında bir adım daha attı.

Türkiye'ye girmeye hazırlanan Tesla'dan yeni hamle: İş ilanları açıldı
tesla,otomobil

Dünyanın pek çok pazarında yer alan ve en iddialı elektrikli otomobil markalarından Tesla, Türkiye pazarına giriş yapmak için bir adım daha attı.

Tesla Türkiye’de faaliyete geçmek için atağa geçerek yeni iş ilanları açtı. Elon Musk’ın başında olduğu şirket, Tesla Motorları Satışve Hizmetleri Limited isimli bir şirket kurarak Türkiye pazarına giriş yapmıştı.

YENİ İŞ İLANLARI AÇILDI

Tesla Türkiye operasyonunun başında Kemal Geçer yer alıyor ve satışta olan “Model” serisi birçok otomobilin resmen Türkiye’ye getirileceği biliniyor. Dunya.com'un haberine göre, firma bu araçlar için Türkiye’dehızlı şarj istasyonlarıkuracağını da açıkladı.

Tesla son açtığı işe alım ilanlarında merkezi Beşiktaş olarak gösterilen İstanbul merkezi için parça danışmanları, servis danışmanı, satış danışmanı ve otomotiv mekanikerleri teknisyenleri aradığını açıkladı.

İlanlardan birinde şu bilgiler yer alıyor:

“Tesla’nın İstanbul servis merkezi için yetenekli otomobil teknisyenleri arıyoruz. Tesla’da mekanikerlerimiz, servis operasyonunun omurgasını oluşturur ve dünyanın sürdürülebilir enerjiye geçişini hızlandırma misyonumuzu desteklerler.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...