Tgrt Haber

Volkswagen Taigo ve T-Cross Türkiye'de satışa çıkıyor: Fiyatları belli oldu

18 Şubat 2022 16:53 - Güncelleme : 18 Şubat 2022 22:50
Volkgswagen, iki yeni SUV aracını Türkiye'ye getirdi.

Suv ailesini Türkiye pazarında artırma planları yapan Volkswagen, yakında satışa çıkaracağı Volkswagen Taigo ve T-Cross modellerin fiyatını açıkladı.

Volkgswagen, iki yeni SUV aracını Türkiye'ye getirdi.

Otomobil üreticileri, Türkiye'deki SUV model yatırımlarına tüm hızıyla devam ediyor. Alman devi Volkswagen, altı ay önce Türkiye'ye getireceği iki yeni aracının fiyatını açıkladı. Volkswage'nin bu ay sonunda satışa çıkaracağı Taigo ve T-Cross, SUV ailesindeki ürün gamını da artıracak.

YAKINDA GALERİDEKİ YERİNİ ALACAKLAR

Volkswage'nin yeni Taigo ve T-Cross araçları, önümüzdeki günlerde galerideki yerini alacak. Bunlardan Taigo; 1.0 lt TSI 95 PS 5 ileri manuel, 1.0 lt TSI 110 PS 7 ileri DSG ve 1.5 lt TSI 150 PS 7 ileri DSG olmak üzere 3 farklı motor ve 3 farklı donanım paketleriyle satışa çıkacak. Aracın tavsiye edilen başlangıç fiyatı ise 515 bin TL.

Volkswagen Taigo ve T-Cross Türkiye'de satışa çıkıyor: Fiyatları belli oldu                                                                    Volkgswagen Taigo

Sedan modeller artık Türkiye'de yerini SUV modelleri bırakmaya başladı. Zira Volksvagen başta olmak üzere pek çok üretici artık SUV modellerinin satışlarını artırdı. Taigo modeliyle SUV ailesini genişleten Alman dev, öte yandan T-Cross modelini de Türkiye'ye getirdi.

Volkswagen Taigo ve T-Cross Türkiye'de satışa çıkıyor: Fiyatları belli oldu

                                                                               T-Cross
Uzun süredir beklenen T-Cross, artık Türkiye pazarına da giriş yaptı. Şubat ayının son haftasında galerideki yerini alması beklenen T-Cross; 1.0 lt TSI 110 PS 6 ileri manuel ve 7 ileri DSG motor seçeneği, 2 farklı donanım paketiyle satışa çıkacak. Aracıb başlangıç fiyatı ise 448 bin 300 TL olarak belirlendi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...