Tgrt Haber
27 Şubat 2023 11:09 - Güncelleme : 27 Şubat 2023 11:13

AK Parti milletvekili Yavuz Subaşı Beşiktaş kongre üyeliğinden istifa etti

Son dakika haberi: Beşiktaş-Antalyaspor maçında hükümete yönelik istifa çağrılarına AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı tepki gösterdi. Subaşı Beşiktaş kongre üyeliğinden istifa etti.

AK Parti milletvekili Yavuz Subaşı Beşiktaş kongre üyeliğinden istifa etti
beşiktaş,ak parti,kongre üyesi

6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler 11 ili etkiledi. Binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği deprem bölgesinde vatandaşların bir nebze de olsa yaralarını sarmak için tüm Türkiye tek yürek oldu.  Spor camiası da topladıkları yardımları deprem bölgesine sevk etti. Liglerin tekrar başlaması ile birlikte taraftarlar depremzede vatandaşlarla dayanışma içerisinde olduklarını belirtmek için sahaya atkılarını attı. Dün oynanan Beşiktaş-Antalyaspor mücadelesinde de benzer uygulama yapıldı. Taraftarlar sahaya atkı ve çocuklar için oyuncak attı. Deprem saatinin dakikasında atılan görüntüler herkesi duygulandırdı.

DEVLET BAHÇELİ BEŞİKTAŞ ÜYELİĞİNDEN İSTİFA ETTİ

Maç sırasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli kulüplere seslenerek hükümete yönelik protestoların önüne geçilmesini istedi. Ancak Beşiktaş taraftarının bir kısmı hükümeti istifaya çağıran sloganlar attı. Bunun üzerine Bahçeli Beşiktaş üyeliğinden istifa etti. Bahçeli’nin ardından MHP Genel Başkan Yardımcıları Semih Yalçın ve milletvekili İsmail Özdemir de Beşiktaş JK üyeliğinden ayrıldı.

AK PARTİLİ SUBAŞI DA BIRAKTI

Yaşananların ardından AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı hükümete yönelik istifa sloganlarının atılmasına tepki gösterirken Beşiktaş JK-Fraport TAV Antalyaspor karşılaşmasında da tekrarlanması üzerine Beşiktaş JK Kongre üyeliğinden istifa etti.

https://twitter.com/YavuzSubasi/status/1629960933354225667

Yavuz Subaşı yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

Böyle taraftarlık olmaz. Bunun adı; Ülkenin birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğu bir zamanda kaos ve kargaşaya zemin hazırlamaktır. Sayın Cumhurbaşkanımıza , Devlet Başkanımıza yapılan saygısızlığı kınıyorum. 27 .02.2023 tarihi ile @Besiktas kongre üyeliğinden istifa ediyorum

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...