Tgrt Haber

AK Parti Sözcüsü Çelik: Yeniden Refah seçmeni CHP lehine tutum içine girmez

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: tgrthaber.com.tr
12 Mart 2024 23:24 - Güncelleme : 12 Mart 2024 23:26
AK Parti Sözcüsü Çelik: Yeniden Refah seçmeni CHP lehine tutum içine girmez

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Yeniden Refah Partisi seçmeninin yerel seçimlerde CHP lehine tutum içine girmeyeceğini söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, bir televizyon kanalında Yeniden Refah Partisi (YRP) ile ittifak olmamasıyla ilgili gelen bir soruya verdiği yanıtta, parti tabanının Cumhurbaşkanı Erdoğan aleyhine bir tutum almayacağını belirtti.

YRP geçtiğimiz genel seçimlerde Cumhur İttifakı çatısında yer almış ancak 31 Mart 2024 yerel seçimleri için ittifaktan ayrılma kararı almıştı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Yeniden Refah Partisi’nin birçok seçim bölgesinde kendi adaylarıyla seçime girmesini değerlendirdi.

AK Parti Sözcüsü Çelik: Yeniden Refah seçmeni CHP lehine tutum içine girmez - 1. Resim

“SEÇMEN CHP LEHİNE TUTUM İÇİNE GİRMEYECEK”

Çelik sosyal medya hesabı X’ten yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

“Yeniden Refah Partisi yönetimi fiilen Cumhuriyet Halk Partisi'nin işine yarayacak bir tutum içerisinde olsa da, Yeniden Refah Partisi'nin tabanındaki vatandaşlarımız Cumhurbaşkanımızın aleyhine, Cumhuriyet Halk Partisi'nin lehine bir tutum içine girmeyecekler.”

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak: tgrthaber.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...