Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstanbul mitinginde CHP'ye tepki: Yarısı kayakta, yarısı tatilde

Editör: Murat Makas / Kaynak: tgrthaber.com.tr
24 Mart 2024 14:28 - Güncelleme : 24 Mart 2024 16:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen AK Parti "Yeniden Büyük İstanbul Mitingi"nde CHP ve Ekrem İmamoğlu'na sert sözlerle yüklendi.

31 Mart yerel seçimlere 1 hafta kaldı. AK Parti, "Yeniden Büyük İstanbul Mitingi"yle seçim çalışmalarını sürdürüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen dev miting saat 14.00’da başladı.

AK Parti 'Yeniden Büyük İstanbul' mitingi: Cumhurbaşkanı Erdoğan bekleniyor - 1. Resim

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum basın mensuplarına mitingle ilgili yaptığı açıklamada, "yeniden İstanbul, sadece İstanbul" diyerek sahada olduklarını ve vatandaşlarla kucaklaştıklarını söylemişti.

AK Parti 'Yeniden Büyük İstanbul' mitingi: Cumhurbaşkanı Erdoğan bekleniyor - 2. Resim

''SAATLERİ KURUN, GELİYOR MURAT KURUM''

AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum mitingde şu açıklamaları yaptı:

Saatleri kurun, geliyor Murat Kurum... İstanbul'un iradesini görmek isteyen varsa gelsin bu meydana baksın. Burada İstanbul'un değişim iradesi var, burada yeniden İstanbul var, sadece İstanbul var.

AK Parti 'Yeniden Büyük İstanbul' mitingi: Cumhurbaşkanı Erdoğan bekleniyor - 3. Resim

İnşallah 31 Mart'ta bayram yaşayacağız. Bugün İstanbul iş bilmez bir yönetimin elinde huzursuz ve mutsuz! Çünkü geride bıraktığımız 5 yılda İstanbul, liyakatsizliğin kurbanı oldu! Beceriksizliğe mahkûm edildi! Hiç olmadığı kadar ihmal edildi! 

Bu şehri depreme hazırlayacağız dediler, tek bir çivi çakmadılar!  Reklama, algıya ayırdıkları bütçeyi depreme ayırmadılar! Ulaşım sorununu çözeceğiz dediler, tam bir çileye dönüştürdüler! Bu aziz milletin kaynaklarını kendi partilerini dizayn etmek için çarçur ettiler!

AK Parti 'Yeniden Büyük İstanbul' mitingi: Cumhurbaşkanı Erdoğan bekleniyor - 3. Resim

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Murat Kurum'u miting alanında dev kalabalık karşıladı. Dev ekranların kurulduğu alanda 13 bin personel görev yapıyor. Katılımcılar miting alanında dev Türk bayrağı açtı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı taşıyan helikopter, miting alanı üstünde tur attıktan sonra indi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan büyük İstanbul mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Meydan gümbür gümbür 31 Mart'a yürüyor. İstanbul'u CHP zulmünden kurtarmamız gerekiyor. Gece gündüz çok çalışacağız. Anadolu'ya gittiğimde İstanbul'daki hemşerilerinizi arayın diyorum. İstanbul yeniden sahiplerine kavuşsun.

Bugün burada 31 Mart'ta şehrine sahip çıkmaya çalışan kalabalık görüyorum. Öncelikle İstanbullulara teşekkür borcumu iletmek istiyorum. 1 Nisan'da Murat Kurum ile İstanbul'da yeni dönemi başlatacağız. İstanbul gerçek belediyecilikle buluşacak. Aşkım İstanbul, sevdam İstanbul budur! İnşallah sizlerle birlikte Ramazan Bayramı gelmeden 31 Mart'ı milli irade bayramı haline getireceğiz. Durmak yok yola devam. Bu kardeşinizi İstanbul'a belediye başkanı yaptığınız zaman İstanbul neydi? Çöp, çamur... CHP budur! Ekrem İmamoğlu geldiğinde ne değişti. Yarı zamanlı mesai. İsraftan bahsediyor. İsraf sende. Akıllı belediyecilik diyor, nerede akıllı belediyecilik. Akılsız belediyecilik bu.

AK Parti 'Yeniden Büyük İstanbul' mitingi: Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor - 5. Resim

KOCA KAYIP 5 YIL

Şu Haliç neydi, rezillik. Orayı çamur deryasından bu kardeşiniz kurtardı. Ve şimdi orada oyun parkları var. Bu şehir 30 yıl geriye gitti. Bavul dolusu paranın izahını yapamadılar. İstanbul'a 1 hafta tüm mesaiyi vermek gerek.

Bizden sonra gelen arkadaşlarımız da eser ve hizmet siyasetini sürdürdü. Arkadaşlarımın tamamını şükranla anıyor, Kadir Topbaş abimize Allah'tan rahmet diliyorum. Kazada kaybettiğimiz Fatma Sevim Baltacı kardeşimizi rahmetle yad ediyorum. İstanbul 94 öncesi dönemine dönme emareleri göstermeye başladı. Emekleri olmayan işleri sahiplenme cinlikleri dışında geriye koca kayıp bir 5 yıl kalıyor. İstanbul'a bir şey yapmak için önce hem kafanızın hem kalbinizin hem mesainizin tamamını bu şehre vermeniz gerekiyor. Yarısı kayakta, yarısı tatilde, yarısı genel başkanını devirmek için kalan zamanda İstanbul'a bir şey kalmıyor. Kabahatlerini örtmek için engelleniyoruz yalanına sarılıyor. Tüm belediyeler ne alıyorsa İstanbul da almıştır.

Şu anda karşımda 650 bin kişi var. Geçtiğimiz 21 yılda İstanbul'a 1 trilyon 650 milyar tutarında kamu yatırımı yaptık. Böyle bir yatırımı kimse yapmadı, ama biz yaptık. Bizden sonra bay Ekrem göreve geldi, ortalık rezalet. Yine çöp, yine çamur, yine çukur.

Metro için yeni bir çivi çakmayanlar inşaat halinde aldıkları metroların çoğunu bitiremediler. Sancaktepe'deki metro projesini bunlar çimento ile doldurdu. Çam Sakura Metrosunu yapmadılar, onu da bakanlığımıza verdiğim talimatla biz yapıp açtık.

Kaynak: tgrthaber.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...