Tgrt Haber

Son dakika! AK Parti'den 'erken seçim' ile ilgili bir açıklama daha: Bayram sonrasını işaret etti

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: TGRT Haber
09 Ocak 2023 14:24 - Güncelleme : 09 Ocak 2023 14:56
,AK Parti,Erkan Kandemir,erken seçim

Son dakika haberi: AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, katıldığı programda siyasetin gündemindeki 'erken seçim' ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Seçimlerin öne çekilmesi konusunda haziran ayına kalmadan güncelleme yapılabileceğini kaydeden Kandemir, "Bayram sonrası seçime gidilebilir" diye konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, A Haber'de katıldığı canlı yayın programında siyaset gündemine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Seçim tarihinin net tarihinin belli olmadığının altını çizen Kandemir, "Fakat bizim şöyle bir yaklaşımımız var. Haziran ortalarında normal seçim takvimi işlediğinde seçimlerin yapılması mümkün. Birkaç gerekçeyle biz seçim tarihinde bir güncellemenin makul olduğunu düşünüyoruz" diye konuştu.

HAZİRAN'A KALMADAN GÜNCELLEME SİNYALİ

Seçimlerin öne çekilmesine ilişkin konuşan Kandemir, haziran ayına kalmadan güncelleme yapılabileceğini kaydederek "Bayram sonrası seçime gidilebilir" dedi. Sandıkta oy oranlarının yüzde 52'nin hatta üzerinin olacağına inandığını ifade eden Kandemir, şunları söyledi:

"Ortada çok net bir tablo var. Bir tarafta Türkiye Yüzyılı diyerek Türkiye'yi merkeze alan, Türkiye'nin milli teknolojisini üreteceğini söyleyen bir Cumhur İttifakı, bir tarafta ise henüz adaya karar veremeyen, kendi içlerinden birinin oraya, diğerinin oraya çektiği ağır aksak ilerleyen, bir vasatta anlaşan, Türkiye'ye vasatı vaat eden, belirsizliği, eski Türkiye'yi vaat eden Millet İttifakı var."

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Muhammet SANCAKTUTAN ALLAHIM BIRLIĞIMIZI 9 Ocak 2023 14:31

Reosin ağizindan çikan soz geçerlidir

Sonraki Haber Yükleniyor...