Tgrt Haber

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak'tan 'barış ve huzur' vaadi 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
21 Şubat 2024 23:43 - Güncelleme : 21 Şubat 2024 23:45
Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak'tan 'barış ve huzur' vaadi 
,Mersin,seçim 2024

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan ile birlikte esnafla ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Gültak, "Barış ve huzur ortamıyla birlikte hizmet ve projelerimiz sürecek" dedi. 

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, sıcak görüntülerin olduğu, esnaf ziyaretinde ve her yaştan vatandaşın yoğun ilgisi ve sevgi seli ile karşılaşan Başkan Gültak “Esnafımızdan, sözümüzü aldık. Bu şehri hem Akdeniz’de hem de Büyükşehir Belediyesinde onlara danışarak, onların da fikir, görüş ve eleştirilerini alarak birlikte yöneteceğiz" sözünü verdi.

"5 YIL DAHA HUZUR GARANTİSİ..." 

"Akdeniz, son zamanlarda Türkiye’ye şamil oldu. Adı çok fazla duyuldu. Dolayısıyla göreve geldiğimiz günden beri Akdeniz’de güzel işler yaptık" derken, "Cumhurbaşkanımızın desteklerini Akdeniz’e yansıttık. Kentsel dönüşüm projeleri, spor tesisleri, kadınlara ve gençlere yönelik projelere imza attık. Bunların aynısını yapacağımızı söylüyoruz. En önemlisi de Akdeniz’de huzuru tesis ettik. Biz 5 yıl daha huzur garantisi veriyoruz insanlarımıza ve yaptığımız projelerin devamını getireceğiz” diye konuştu. 

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak'tan 'barış ve huzur' vaadi  - 1. Resim

"GÜÇLERİMİZİ BİRLEŞTİRECEĞİZ"

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan’a da destek isteyen Başkan Gültak, “Çünkü ikimiz yan yana geldiğimizde, güçlerimizi birleştirip yan yana geldiğimizde, hem Akdeniz hem Mersin kazanacak. Liman şehriyiz; yapılacak birçok proje var. Burada mutlaka ve mutlaka Büyükşehir ayağının da Cumhur İttifakı’nda olması gerekir” şeklinde konuştu. 

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak'tan 'barış ve huzur' vaadi  - 2. Resim

"CADDE DÜZENLEMESİ YAPILACAK"

Başkan Gültak, vatandaşlardan olumlu tepkiler aldığını belirterek, “Esnafımızın en çok şikâyet ettiği bölge, tek şeride dönüşen İstiklal Caddesi. Bu düzenlemede esnafın kararının hiç alınmadığını biliyorum. Bir belediye başkanı olarak benim bile fikrimi almadılar. Dolayısıyla Serdar Soydan Başkanımız göreve geldiğinde, 1 Nisan’da ilk yapacağı işlerden bir tanesi, bu cadde üzerinde düzenleme yapmak olacak" ifadelerini kullandı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...