Tgrt Haber

Akşener’den Kılıçdaroğlu’na fatura çağrısı: İsterlerse ben ödeyebilirim

21 Nisan 2022 21:23 - Güncelleme : 21 Nisan 2022 21:48
Akşener’den Kılıçdaroğlu’na fatura çağrısı: İsterlerse ben ödeyebilirim

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun elektrik faturasını ödememesi üzerine elektriği kesildi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kılıçdaroğlu’nun eyleminin milyonlarca abone için yaptığını söylerken bu durumun Selvi Hanım için zor olduğunu ifade etti. Akşener, Kılıçdaroğlu’nun müsaade etmesi durumunda faturaları ödeyebileceğini ve bunu da Selvi Hanım için yapacağını söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yılbaşında elektriğe yapılan zamlara tepki göstererek ‘zamların geri çekileceğini güne kadar faturaları ödemeyeceğini açıkladı. Bunun üzerine Kılıçdaroğlu’nun 3 aylık birikmiş elektrik faturası sonrası bugün elektriği kesildi. 

AKŞENER’DEN AÇIKLAMA GELDİ

Kılıçdaroğlu’nun elektriğinin kesilmesine ilişkin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener açıklamalarda bulundu. Akşener, Kılıçdaroğlu’nun eylemini elektrik ve doğalgazı kesilen milyonlarca abone için yaptığını söyledi. 

“FATURAYI ÖDEYEBİLİRİM”

''Ama bu işte Selvi Hanım'ın durumu zor'' diyen Akşener, ''Kılıçdaroğlu hem sözünü yere düşürmemiş olur müsade ederse hanenin elektrik borcunu ödeyebilirim o da Selvi Hanım için'' ifadelerini kullandı.

Akşener şu ifadeleri kullandı:

''Kılıçdaroğlu elektrik faturasını ödememe tutumu ile 3.5 milyon civarından elektrik abonesinin elektriği kesiliyor. 1.5 milyona yaklaşan aboneninde doğalgazı kesiliyor. Dolayısıyla oraya dikkat çekmek amaçlı bir tutum aldı. Bugün Kılıçdaroğlu'nun evinin elektriği kesilmesi herkesin ilgisini çekti. Bu umarım Kılıçdaroğlu'nun dikkat çekmek istediği elektrik ve doğalgaz kesintileri için bir adım olur. Ama bu işte Selvi Hanım'ın durumu zor. Kılıçdaroğlu hem sözünü yere düşürmemiş olur müsade ederse hanenin elektrik borcunu ödeyebilirim o da Selvi Hanım için.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...