Tgrt Haber

Anketlerde son durum ne? Her ilde en az 2 puan daha yükseldi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com.tr
10 Mart 2024 10:03 - Güncelleme : 10 Mart 2024 10:19
Anketlerde son durum ne? Her ilde en az 2 puan daha yükseldi

Yerel seçimlere çok az bir süre kaldı. Tüm Türkiye'nin kitlendiği seçim öncesi gözler gelen son anket çalışmalarında... AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, her ilde en az 2 puan yükseldiklerini söyledi.

Türkiye milyonlarca seçmen 31 Mart'ta sandık başına gidecek. AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz da herkesin şimdilerde merakla takip ettiği anket çalışmalarına ilişkin A Haber'de dikkat çeken sonuçları paylaştı.

"AK PARTİ'NİN ÖNDE OLDUĞUNU GÖRDÜK"

Bir buçuk ay içerisinde 81 ili kapsayan büyük bir anket çalışması yaptıklarını aktaran Yavuz, "Aday belirleme sürecinde isim anketi yaptık ve bir yandan da bugün milletvekili seçimi olsa kime oy verirsiniz diye sorduk ve emin olun bu anketlerde minimum 2 puan yükseliş içerisinde AK Parti'nin önde olduğunu gördük. Bugün milletvekili seçimi olsa her ilde en az 2 puan daha koyduğunu gördük" ifadelerini kullandı.

Anketlerde son durum ne? Her ilde en az 2 puan daha yükseldi - 1. Resim

"ELİNDE BULUNDURDUPU ŞEHİRLERİ KORUYACAK"

Şimdi de illerde yaptığımız anketlerde her geçen gün AK Parti'nin oy trendinin biraz daha yükseldiğini belirten Yavuz, "Buradan hareketle 2024 yerel seçimlerinde AK Parti zaten var olan elinde bulundurduğu şehirleri koruyacak ve yeni AK Parti belediyeciliğini birçok şehre tanıtacak" dedi.

Anketlerde son durum ne? Her ilde en az 2 puan daha yükseldi - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...