Tgrt Haber
29 Ocak 2014 14:39

Arınç'tan tahliye olan BDP'li vekillere ziyaret

Başbakan Yardımcısı Arınç, tahliye olan BDP milletvekilleri Irmak, Sarıyıldız, Yıldırım, Ayhan ile Van Bağımsız milletvekili Aktaş'ı ziyaret etti,

Arınç'tan tahliye olan BDP'li vekillere ziyaret
başbakan yardımcısı, bülent arınç, bdp, vekillere ziyaret, vekiller, milletvekilleri,

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, bir süre önce tahliye olan BDP Şırnak milletvekilleri Selma Irmak ve Faysal Sarıyıldız, Mardin Milletvekili Gülser Yıldırım, Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Ayhan ile Van Bağımsız milletvekili Kemal Aktaş’ı ziyaret etti. BDP Meclis Grubunda gerçekleşen ziyarette Arınç, milletvekillerine "geçmiş olsun" dileklerini iletti. 40 dakika süren ziyarette, BDP Grup Başkanvekili İdris Baluken de hazır bulundu. Milletvekilleri de ziyaretinden dolayı Arınç'a teşekkür etti. Öte yandan, tahliye olan BDP'li milletvekilleri, tutuklu vekillerin serbest bırakılması için yürüttüğü girişimlerden dolayı Meclis Başkanı Cemil Çiçek’e de teşekkür ziyaretinde bulundu. Bu ziyarette milletvekillerine BDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan eşlik etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...