Tgrt Haber
05 Ocak 2014 06:54

Bahçeli Bursa'da adaylarını tanıttı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve 13 ilçenin belediye başkan adayı tanıtım toplantısına katıldı.

Bahçeli Bursa'da adaylarını tanıttı
Bursa Büyükşehir Belediyesi ve 13 ilçenin belediye başkan adayı tanıtım toplantısı,atatürk spor salonu,mhp genel başkanı devlet bahçeli,

Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen Bursa Büyükşehir Belediyesi ve 13 ilçenin belediye başkan adayı tanıtım toplantısına katılan Bahçeli, 2014 yılının ilk günlerinde Bursa'nın havasını solumaktan ve Bursalı kardeşleriyle kucaklaşmaktan bahtiyarlık duyduğunu söyledi.Milliyetçi Hareket Partisi olarak rehavete kapılmadan, gevşemeye müsaade etmeden, yılgınlıklara prim vermeden, ihmale düşmeden, umutsuzluğa kapalı durarak 30 Mart seçimlerine hazırlandıklarını belirten Bahçeli, "45 yıllık tarihimizle 45 yıllık deneyim ve sapasağlam irademizle başarıya ulaşmak, başarıyı yakalamak istiyoruz. Bunun için çalışıyor, çabalıyor, amansız bir mücadele veriyoruz. Karşılıksız sevdiğimiz milletimize hizmet etmek için yetkin ve yetişmiş kadrolarımızla üretken belediyecilik vizyonumuzla dürüst ve tertemiz şahsiyetimizle Milliyetçi Hareket'i zafere ulaştırmayı amaçlıyoruz" diye konuştu.
Bahçeli, genel merkez yöneticilerinden, il, ilçe ve belde teşkilat mensuplarına ve sandık müşahitlerine kadar tüm ülküdaşlarının, tüm kardeşlerinin başarıya inandığını ve odaklandığını anlatarak, 30 Mart seçimlerinin hazırlık aşamasında, görevi ne olursa olsun, her arkadaşının kritik ve hayati bir konumda bulunduğunu dile getirdi.Bahçeli, Başbakan Erdoğan ve hükümetin Türkiye'yi iflasın sınırına kadar sürüklediğini öne sürerek, manevi değerler üzerinden ucuz siyaset yapmanın AK Parti ile moda olduğunu ifade etti.AK Parti iktidarında yolsuzlukların hiçbir dönemde olmadığı kadar arttığını ileri süren Bahçeli, şunları kaydetti:"17 Aralık 2013 tarihiyle beraber ötelenmesi, bastırılması, gizlenmesi, saklanması mümkün olmayan vahim iddialar gündeme bomba gibi düşmüştür. Rüşvetçiler deşifre edilmiştir. Yolsuzluk şebekeleri, suç ortakları, hakkı ve hukuku çiğneyen failler açığa çıkmıştır. Bakanlar, çocukları, yandaş iş adamları, banka genel müdürleri, belediye başkanları yolsuzluk batağına saplanmışlardır. Türkiye'nin yönetiminden sorumlu AKP hükümeti yanlışa sapmış, yasa dışı iş ve ilişkilerin, usulsüz kazanç kapılarının merkezi haline gelmiştir."MHP Genel Başkanı Bahçeli, tutuklu milletvekilleri konusunda yapılan ve el altından yürütülen pazarlıkların da meyvesini vermeye başladığını öne sürdü. "CHP'li bir milletvekilinden sonra, PKK kontenjanında seçilen milletvekilleri de peş peşe serbest bırakılmıştır" diyen Bahçeli, şöyle devam etti:"İstanbul milletvekilimiz sayın Engin Alan'ın mahkumiyet kararına kadar hiç sesi çıkmayanlar, birden bire devreye girmişler, tutuklu milletvekili sorununu gündeme almışlardır. Anayasa Mahkemesi'ne yapılan başvurular cevap bulmuş, sonuç itibarıyla önüne gelen cezaevinden çıkmıştır. Şu işe bakınız ki, terörle mücadelede eşsiz kahramanlıklar sergileyen Engin Alan içeridedir fakat KCK'dan tutuklanan PKK'lılar özgürlüğüne kavuşmuştur. Bu çifte standartlı uygulama vicdanları kanatmıştır. Ne olursa olsun, bu yanlışın ve bu art niyetin tarafları yaptıklarının bedelini ödeyecektir. Ayrıca sayın Alan'ın PKK'lılarla bir ve aynı kategoride değerlendirilmesi, deyim yerindeyse pazarlıklara konu edilmeye çalışılması bizim için züldür, tahammül edemeyeceğimiz bir sapma halidir. Türkiye bu hatadan mutlaka dönecektir. Teröristle kahramanı aynı kefeye koyma densizliği milletimizde karşılık bulmayacaktır. Hukuku tahrip ederek ve hukuki vasıtaları yanlışa yorarak PKK'ların aklanması için bahane bulma arayışına hiçbir dava arkadaşımızı kurban vermeme konusunda kararlı olduğumuzu buradan ilan etmek istiyorum."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...