Tgrt Haber

MHP lideri Bahçeli, 6'lı masanın 'ortak aday' anketini değerlendirdi: Kılıçdaroğlu'nu işaret etti

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: TGRT Haber
05 Aralık 2022 15:46 - Güncelleme : 15 Aralık 2022 17:44
Devlet Bahçeli,Kemal Kılıçdaroğlu

MHP lideri Devlet Bahçeli, '6'lı masa'nın Cumhurbaşkanı adayı için anket yapılacağı iddialarına ilişkin soruya, "Tercihim sınıf arkadaşımdan yana olur" şeklinde cevap verdi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) başlayan bütçe görüşmelerine katılan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gazetecilerin sorularını cevapladı.

Altılı masanın Cumhurbaşkanlığı adaylığı için anket yapacağı iddialarına yönelik soruya cevap veren MHP lideri Bahçeli, "Ankette kim çıkarsa ona karar verelim, siz de katılır mısınız dediler. Ben henüz cevap vermedim. Eğer birisi ankette bana gelirse, siz bu ankette kimse evet dersiniz derse, tercihim sınıf arkadaşımdan yana olur" dedi.

'BAŞARILI SİYASETÇİ OLMASINI BEKLİYORUZ'

Bahçeli, 2010'da partisinin Meclis Grup Toplantısının ardından CHP Genel Başkanlığı'na seçilen Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili olarak "Kendileri benim okul arkadaşımdır. Başarılı bir öğrenciydi. Başarılı bir bürokrat oldu. Şimdi de başarılı bir siyasetçi olmasını bekliyoruz" demişti.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...