Tgrt Haber

Devlet Bahçeli, 'Köprüyü geçmem' diyenlere seslendi: Denize atlayıp yüzebilirsiniz

22 Mart 2022 17:13 - Güncelleme : 22 Mart 2022 21:19
Devlet Bahçeli, 'Köprüyü geçmem' diyenlere seslendi: Denize atlayıp yüzebilirsiniz

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında 1915 Çanakkale Köprüsü'nün geçiş ücreti üzerinden karalama kampanyası yapıldığını söyledi. "Köprüden geçmem" diyenlere seslenen Bahçeli, "Buyurun denize atlayıp yüzerek gidip gelebilirsiniz. Buna engel yoktur" dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında 1915 Çanakkale Köprüsü'nü eleştirenlere sert sözlerle yüklendi. 18 Mart 2022'de hem Çanakkale Zaferi'nin anıldığını hem de muazzam olarak nitelendirdiği 1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışına gururla şahitlik edildiğini söyleyen Bahçeli, Türkiye'nin bölgesel ve küresel ticaretteki öneminin daha da artacağını belirtti.

CHP'YE YÜKLENDİ

Geçiş ücreti üzerinden karalalama kampanyası yapıldığını söyleyen Bahçeli, CHP'ye yüklendi ve "Geçiş ücreti 200 TL fazlaymış. CHP yine hazımsızlık örneği göstermiştir. O köprüden siz de geçeceksiniz, o köprüden tarihin hatıraları geçiş merasimi yapacak, neden telaşlanıyorsunuz? Bu köprü ülkemizin gururudur, bunu da mı kabullenemiyorsunuz? Bu kadar mı gözünüz körleşti? Bari saygı gösterin, uzaktan bakanlar sizi adam zannetsinler" ifadelerini kullandı.

"DENİZE ATLAYIP YÜZEBİLİRSİNİZ"

'Köprüyü geçmem' diyenlere seslenen Bahçeli, "Eğer köprüden geçmem diyorsanız buyurun denize atlayıp yüzerek gidip gelebilirsiniz. Buna engel yoktur.
Asıl dertleri Çanakkale zaferidir. Bu tarihi hezimetin kuyruk acısını çekiyorlar. Fakat nafiledir, bütün çabalar beyhudedir. Dün başaramadıkları işgali bugün asla başaramayacaklar" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...