Tgrt Haber
23 May 2023 15:05 - Güncelleme : 23 May 2023 16:34

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan depremzedelere hakaret edenlere sert tepki

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatya’da depremzedelerle bir araya geldi. 14 Mayıs'taki seçimin hemen ardından depremzedelere yapılan saygısızlıklara sert tepki gösteren Erdoğan, "Onlar milletle bağını koparmış bir avuç mankurttur" dedi.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
Cumhurbaşkanı Erdoğan,Malatya,Devlet Bahçeli

MHP lideri Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatya’da Kültür ve Turizm Bakanlığı Malet Konteyner Kentte halka hitap etti. Konuşmasında Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklenen Erdoğan,  "Bay bay Kemal talimatı Kandil'den alıyor" dedi. Deprem bölgesini bir kez olsun terk etmediklerinin altını çizen Erdoğan, Cumhur İttifakı olarak depremzedelerin her daim yanlarında olacaklarını söyledi.

14 Mayıs'ta gerçekleştirilen seçimin hemen ardından deprem bölgelerinden istedikleri oyu alamayıp depremzedelere hakaret edenlere sert tepki gösteren Erdoğan, "Onlar millete bağını koparmış bir avuç mankurttur" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Malatya'nın has evladı Turgut Özal'ı memleketinde bir kez daha rahmetle yad ediyorum. Toplam 323 milletvekili ile meclis çoğunluğunu Cumhur İttifakı'na vererek aslında iradenizi çok gür bir sesle deklare ettiniz.

"BAY BAY KEMAL TALİMATI KANDİL'DEN ALIYOR"

Ben Malatya'lı kardeşlerimin desteğine güveniyorum. Sizlerden yine rekor bekliyorum. Sandıkları patlatacağınıza inanıyorum. Bay bay Kemal talimatı Kandil'den alıyor. Görüşmeleri PKK'nın parlamentodaki uzantıları ile yapıyor. Bay bay Kemal memurluğunu bile doğru dürüst yapamadı.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan depremzedelere hakaret edenlere sert tepki

DEPREM BÖLGESİNDEKİ SON DURUM

Yanınızda olduk, deprem bölgesini kaderine terk etmedik. Deprem bölgesinde molozların tamamını kaldırdık. Yardımlarla depremzedelerimize sahip çıktık. Deprem bölgesindeki yıkık ve acil yıkılacak binaların enkazlarını tamamen kaldırdık, depremzedelere 30 milyar lira ödeme yaptık.

Ülkemiz genelinde 130 bin konut, 36 bin köy evi ve 5 bin ahır olmak üzere toplam 171 bini aşkın bağımsız bölümün inşa süreci başladı. Size verdiğimizi sözleri yerine getirene kadar durmadan dinlenmeden çalışacağız.

Depremzedelerimize sesleniyorum: Sırf kendilerine oy vermediniz diye size zulmedenlere bakıp da asla hüzünlenmeyin. Onlar millete bağını koparmış bir avuç mankurttur"

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan depremzedelere hakaret edenlere sert tepki

BAHÇELİ: TÜRKİYE ÜZERİNDE OYNANAN OYUNLAR ORTADAN KALDIRILDI 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önce konuşma yapan Bahçeli şu ifadeleri kullandı: 

"6 Şubat'tan bu yana geçen sürede çok önemli tedbirler alınmıştır. Bu tedbirleri görmezden gelemeyiz. Siyaseten gözardı edemeyiz. Hiçbir ülkede depremin bu büyük acısını kaldırabilecek fedakarlıklar görülmemiştir.

Asrın felaketinin ortadan kaldırılmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve bütün bakanlar dahil bütün çalışanlarla her türlü ihtiyaçların karşılanması etkili oldu. Türkiye üzerinde oyunlar bozularak deprem istismarı ortadan kaldırıldı

"RECEP AĞA YOLA DEVAM SENİN HAKKINDIR"

14 Mayıs seçimlerinde milletimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan yana olanlar el birliği ile büyük bir başarı elde etti. Yüzde 49 oyla millet dedi ki, 'Recep Ağa yola devam senin hakkındır'. Böyle bir dönemde yapılmış olan Cumhurbaşkanlığı Seçimi oldukça başarı sağlamıştır. Sosyal ve ekonomik konular üzerinde çok kararlı duruşlar olmuştur."

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...