Tgrt Haber

Bakan Fidan Filistin başbakanı Mustafa ile görüştü

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: tgrthaber.com.tr
28 Nisan 2024 20:20 - Güncelleme : 28 Nisan 2024 20:34
Bakan Fidan Filistin başbakanı Mustafa ile görüştü

Son dakika haberi... Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Filistin Lideri Mahmut Abbas tarafından Filistin Başbakanı ve Dışişleri Bakanı olarak atanan Muhammed Mustafa ile telefon görüşmesi yaptı.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın yoğun diplomasi trafiği devam ediyor. Bakan Fidan, Filistin başbakanı Muhammed Mustafa ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Bakan Fidan Filistin başbakanı Abbas ile görüştü - 1. Resim

GAZZE'DEKİ SON DURUM ELE ALINDI

İslam İşbirliği Teşkilatı ve Arap Birliği’nin Gazze konusunda oluşturduğu Temas Grubu toplantısı vesilesiyle Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da bulunan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Filistin Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Muhammed Mustafa ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Diplomatik kaynaklar, görüşmede Gazze ve Batı Şeria’daki son durumun ele alındığını ve Filistin devletinin daha fazla ülke tarafından tanınması yönündeki çabaların değerlendirildiğini aktardı.

Kaynak: tgrthaber.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...