Tgrt Haber

Bakan Yıldız, Ermenek'teki son durumu açıkladı!

06 Kasım 2014 16:05
Bakan Yıldız, Ermenek'teki son durumu açıkladı!
enerji bakanı,taner yıldız,ermenek,maden,

Enerji Bakanı Taner Yıldız Ermenek'teki çalışmalarla ilgili son dumuru açıkladı: Metan gazı tehlikesi yok!..

Tahminimiz 1200-1300 litre civarında suyun kaldığı. 15- 15 saatte 2 km ilerlediğiniz yer var. Kömürün de aktığını gördük. Her geçen metrede karşımızda daha farklı bir manzaranın olduğunu görüyoruz. Bir kısım TTK'nın değişimi sağlandı. Onların yerine yeni ekipler geldi daha hızlı davranalım diye. Şu an oksijen ve metan gazı ile ilgili bir tehdit yok.
ADIM ADIM İLERLİYORUZ
Danışmanlarımızın kendi imkanları ile oluşturduğu maket zihnimizi biraz daha açtı. Farklı bir ağ yapısı görebiliyoruz. Desandre kısmında özellikle son 22-23 metreye girdiğimizi ama nefeslik kısmında önümüzde  350 metrelik bir yol olduğunu söyleyebiliriz.Çok ciddi bri tahribatın olduğunu görebiliyoruz. Adım adım ilerliyoruz.Suyu çeken ekiple, tahkimat ekibi arasında ciddi bir mesafe var. Suyun daha hızlı çekildiğini söylemem lazım. Her geçen metreyi ayrı ayrı değerlendirdiğimiz bir arama kurtarma çalışması diyebiliriz buna.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...