Tgrt Haber
01 Şubat 2014 22:42

'BBP, sistemin alternatifi olan tek siyasi partidir'

Mustafa Destici, 'Büyük Birlik Partisi artık Türkiye’de sadece iktidar partisinin değil, muhalefet partisinin değil sistemin alternatifi olan tek siyasi partidir' dedi.

'BBP, sistemin alternatifi olan tek siyasi partidir'
Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Destici, Mustafa Destici, türkiye, siyaset, muhalefet, parti,

Sivas’ın Suşehri ilçesinde BBP’nin Belediye Başkan Adayı Sedat Sel’in aday tanıtım toplantısına katılan Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Destici, “Bir yolsuzluk ve rüşvet operasyonu gerçekleştirildi ve bunun üzerine hükümet hem emniyet içerisinde, hem yargı içerisinde hem de görevden almalar ve atamalar hem de kanuni değişikliklere gitti. Halbuki önce ne yapması gerekiyordu önce kendisine bir bakması gerekiyordu. Biz nerede yanlış yaptık demesi gerekiyordu ve içinde yanlış yapanları hukuka teslim edip onlarında hukuk önünde aklanmalarına fırsat vermeleri gerekiyordu” dedi. “Önce Hakimler Savcılar ve Yüksek Kurulu’nun yapısı değiştirilmeye kalkındı ne oldu 3 yıl önce birlikte evet demedik mi ne oldu? Büyük Birlik Partisi dışında hiç kimse dimdik durduğu yerde duramıyor” diyen Destici, “Dün evet diyenler bugün HSYK’nın karşısına geçti hayırcı oldu dün hayır diyenlerde bugün HSYK’nın karşısına geçti evetçi oldu yerinde sadece duran Büyük Birlik Partisi oldu” şeklinde konuştu. Özel yetkili mahkemelerin kaldırılması konusuna da değinen Destici, “Özel yetkili mahkemeleri niye kurdun niye kaldırıyorsun? Dün işine geliyordu kurdun senin iktidarın için gerekliydi bugün ucu sana dokundu onun için kaldırıyorsun bunun başka bir izahı yok. Özel yetkili mahkemeleri kaldırmak demek PKK’lılara af demek, özel yetkili mahkemeleri kaldırmak demek KCK ile el sıkışmak demek, özel yetkili mahkemeleri kaldırmak demek Ergenekon ve Balyoz gibi darbe davalarını sona erdirmek demek, özel yetkili mahkemeleri kaldırmak demek Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşlarımızın soruşturma dosyasını kapatmak demektir. Bunu böylece bilin bunu her yerde haykıracağız ve gerekeni yapacağız” ifadelerini kullandı.
Yerel seçimlerin Büyük Birlik Partisi’nin yükselme seçimi olduğunu söyleyen Destici, “Bu seçimler Allah’ın izniyle bir sıçrama ve yükselme seçimleri olacaktır. Başta 30 büyükşehir olmak üzere bütün seçim çevrelerinde kendi adımızla, kendi amblemimizle ve kendi adaylarımızla seçime katılacağız. Büyük Birlik Partisi artık Türkiye’de sadece iktidar partisinin değil, muhalefet partisinin değil sistemin alternatifi olan tek siyasi partidir. Onun için bu artık milletimiz tarafından fark edilmiştir ve milletimizin teveccühü Büyük Birlik Partisi’nden yana doğru yönelmiştir” diye konuştu. Suşehri Belediye Başkanı ve BBP Suşehri Belediye Başkan adayı Sedat Sel ise 5 yıllık başkanlık sürecinden yaptığı yatırımlardan bahsederek yeni dönemde de yeni projelerinin olduğunu belirtti. Aday tanıtım programı plaket töreninin ardından sona erdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...