Tgrt Haber
15 Şubat 2014 07:36

Bozdağ, '30 Mart’ta millet iftira ile gerçeği ayıracak'

Bozdağ, '30 Mart’ta millet burada iftiraları dile getirenler ile gerçeğin peşinde olanları ayıracak. Yine AK Parti’yi birinci, yine sizi yerinizde saydıracaktır' dedi.

Bozdağ, '30 Mart’ta millet iftira ile gerçeği ayıracak'
ankara, meclis, Adalet Bakanı, Bekir Bozdağ, bozdağ'dan muhalefete cevap,

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Allah'a şükür sesimizi kimse kesemedi bundan sonra da kesemeyecek. AK Parti hükümetleri milletimize ve ülkemize büyük hizmetler yapmıştır. En çok başarılı olduğumuz alanlardan birisi, yolsuzlukla mücadeledir. 230 milyar dolarlık bu ülkenin bütçesi 800 milyar dolarlara çıkmıştır. Yolsuzluğun olduğu yerlerde bunlar yapılamaz. Bu milletin en hassas olduğu şey yolsuzluktur, millet birilerinin yolsuzluk yaptığına inanırsa ona yetki vermez. AK Parti ile millet arasındaki irtibatı kopartamayacaksınız, yolsuzluk iftiralarının arkasına sığınarak milleti aldatamayacaksınız. 30 Mart’ta bu millet burada iftiraları dile getirenler ile gerçeğin peşinde olanları ayıracak. Yine AK Parti’yi birinci, yine sizi yerinizde saydıracaktır" diye konuştu.  
AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ise şunlanı söyledi:“Buraya çıkan milletvekillerinin hepsi yolsuzluktan, hırsızlıktan bahsediyor. Dervişin fikri neyse zikri de odur. Adamlar Allah göstermesin bir iktidar olsa, yapacaklar şey her gün hırsızlık. Onun için bu millet size 60 yıldır iktidarı vermiyor. Geçmişte oy hırsızlığı yaptığınızı görüyor, 1950 yılından bu tarafa bu millet size iktidarı teslim etmiyor. Güneş Otel hadisesini bu millet biliyor. Milletin iradesini çalıp, getirip transfer ederek Güneş Otel’de iktidar oldunuz. Sayın Altay ne yaman bir çelişki içindesin. Daha dava sonuçlanmamış, sen nesin, Anayasa Mahkemesi misin, hakim misin, yargıç mısın yoksa CHP’nin bir temsilcisi misin? Aklınız fikriniz milleti yargısız infaz etmek. Darbecilikten 35 yiyen bir milletvekilini, '‘masum' diye millete sunacaksınız, ama daha hala ortada mahkemeye bile gitmemiş bir konu ile ilgili hırsızlıkla itham edeceksiniz. Bu büyük bir çelişkidir. Türkiye’nin bekasıyla uğraşanların aleti, maşası olmayın, onların değirmenine su taşımayın." Sataşma gerekçesiyle söz alan CHP'li Altay, "Allah bundan sonra hiçbir Başbakana önündeki su bardağını göremeyecek duruma düşürmesin. Allah hiçbir Başbakana gece saat 23.18'de kabine revizyonunu kamuoyuyla paylaşmak zorunda bırakmasın. Milletten oy almak, sandıkta oy almak  61. Hükümet'in kimi bakanlarının günahını örtmeye yetmez. Millet para sayma makinesini, para kasasını, 'çok değil baba, 1 trilyon' lafını unutmayacak ve sizi cezalandıracak. Böyle şaibeli, hukuken zanlı, siyaseten kirli, kamuoyunda algısı bu olan Hükümet'i savunmak kolay değil" ifadelerini kullandı. Altay'ın sözlerine Bakanlar Kurulu sırasında oturan Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, "kirli sizsiniz" diyerek tepki gösterdi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...