Tgrt Haber
03 Kasım 2022 07:50 - Güncelleme : 03 Kasım 2022 07:58

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu kızdıran ABD sorusu: İyi akşamlar

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu İngiltere’den bağlandığı bir canlı yayında ABD’deki kayıp 8 saat polemiğine ilişkin soruya sinirlendi. Katıldığı canlı yayını terk eden CHP lideri ‘iyi akşamlar’ diyerek programı sonlandırdı.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu kızdıran ABD sorusu: İyi akşamlar
Kemal Kılıçdaroğlu,CHP,ABD

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun  ABD ziyaretinin yankıları sürüyor. Gerek AK Parti gerek ise MHP tarafından  Kılıçdaroğlu’nun ABD ziyaretindeki kayıp 8 saat üzerinden başlayan polemik devam ediyor. Ekim ayının başında gerçekleştirilen ABD ziyaretinin ardından bu sefer Kılıçdaroğlu İngiltere’ye gitti.

KILIÇDAROĞLU ABD SORUSUNU DUYDU, YAYINDAN AYRILDI

2-5 Kasım tarihleri arasındaki İngiltere ziyareti süren Kılıçdaroğlu televizyon programına katıldı. İngiltere’den canlı yayına bağlanan Kılıçdaroğlu’ya yöneltilen bir soru ilginç anlara neden oldu. Sunucu Savaş Kerimoğlu’nun Kılıçdaroğlu’nun ABD’deki sır 8 saatini hatırlatarak sorduğu "Bu kez başka bir adaya gitme gibi bir durum olur mu?” sorusu CHP liderini kızdırdı. Kısa bir süre sessiz kalan Kılıçdaroğlu ardından “Ben şimdilik iyi akşamlar diyeyim” sözleriyle yayından ayrıldı.

HAMBURGER YEMEYE GİTTİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ

ABD'de çeşitli temaslarda bulunan Kılıçdaroğlu, New York'taki temaslarını tamamlamasının ardından kara yolu ile Pensilvanya üzerinden Washington'a gitmişti. Kılıçdaroğlu, ortadan kaybolduğu anları "Hamburger yemeye gittik" diyerek geçiştirmişti.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...