Tgrt Haber

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’ndan EYT yorumu: Hayırlı uğurlu olsun

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
29 Aralık 2022 07:24 - Güncelleme : 29 Aralık 2022 07:28
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’ndan EYT yorumu: Hayırlı uğurlu olsun
chp,kemal kılıçdaroğlu,eyt,açıklama,ötv

Son dakika haberi: CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı “EYT düzenlenmesinin” ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. CHP lideri 18 Temmuz’da yapmış olduğu “EYT… Loading (yükleniyor)" tweetini alıntılayarak "Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Milyonlarca vatandaşın merakla beklediği EYT düzenlemesini Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı. Söz konusu düzenlemeden 2 milyon 250 bin kişinin yararlanacağını belirten Erdoğan ayrıca herhangi bir yaş sınırının olmayacağını ifade etti. Bu açıklama sonrası EYT’liler kutlama yapmak üzere sokağa çıktı. Siyaset camiası da EYT ile ilgili sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulundu.

KILIÇDAROĞLU: HAYIRLI OLSUN

Bu isimlerden birisi de CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu. Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada söz konusu düzenlemeye ilişkin 18 Temmuz’da yaptığı “EYT… Loading (yükleniyor)” paylaşımını alıntıladı ve "Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

https://twitter.com/kilicdarogluk/status/1608160313580331012

“SIRADAKİ GÜNDEM ÖTV”

Kılıçdaroğlu, bir sonraki paylaşımında ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı etiketliyerek, "Sıradaki gündemim otomobilde ÖTV. Sonucu biliyoruz, beni yorma @RTErdogan" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/kilicdarogluk/status/1608193069760888834

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...