Tgrt Haber
11 Aralık 2018 15:52

CHP'den önemli Mansur Yavaş açıklaması

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Mansur Yavaş görüşmesine ilişkin açıklama yaptı.

CHP'den önemli Mansur Yavaş açıklaması
mansur yavaş,

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, CHP ile İYİ Parti arasındaki ittifak görüşmeleriyle ilgili CHP Genel Merkezi'nde açıklamalarda bulundu. Salıcı, Mansur Yavaş ile dün görüşme gerçekleştirdiklerini ve konu ile ilgili açıklama yapmanın doğru olmadığını söyledi. Salıcı, Mansur Yavaş'ın ifadelerine saygı duyduklarını belirterek, "Ancak içeriğe dair açıklama yapmanın, yürünmekte olan yola zarar vereceğini düşünüyoruz" dedi.

Salıcı, Meral Akşener ile Kemal Kılıçdaroğlu'nun da zamam zaman görüştüğünü ifade ederek, şu an için planlanmış bir görüşmenin olmadığını kaydetti. 

"BUGÜN OLAN BAZI ŞEYLER ERTESİ GÜN ORTADAN KALKABİLİR"

Salıcı şöyle devam etti:

Görüşmenin içeriğinde bugün olan bazı şeylerin ertesi gün ortadan kalkabildiğini görebiliyorsunuz. Bazı şeylere cevap vermek görüşmeleri sıkıntıya sokabilir. İyi niyetli bir çaba yürüyor. Bu süreci titizlikle devam ettirmeye çalışıyoruz. Biz isim değerlendirmesinden öte, yerel seçimlerin kendi dinamikleriyle gerçekleşmesi gerektiğini söylüyoruz. 

 

Son kulis bilgisine göre CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Mansur Yavaş ile CHP Genel Merkezi'nde görüştü. Kılıçdaroğlu, Yavaş'a, "İYİ Parti'nin Ankara adayı ol." dedi. Mansur Yavaş ise bunu reddetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...