Tgrt Haber
08 Nisan 2014 20:07

CHP'den saldırıyla ilgili açıklama, 'Saldırgan protesyonel'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, saldırının güçlü bir güvenlik zafiyetini ortaya çıkardığını belirterek, "Saldırganın bir profesyonel olduğunu da ifade etmek istiyorum" dedi.

CHP'den saldırıyla ilgili açıklama, 'Saldırgan protesyonel'
chp genel başkan yardımcısı gürsel tekin, saldırı, bdp grup toplantısı, kemal kılıçdaroğlu, kemal kılıçdaroğlu saldırı,

Tekin, Habertürk'te konuştu. Saldırının BDP grup toplantısının yapıldığı salonun önünde yapılmasına dikkat çeken Tekin, "Bunun sıradan bir saldırı olmadığını söylüyorum. Özellikle Barış ve Demokrasi Partisi'nin grup toplantısının önünde bu olayın olması, aynı zamanda 'bir provokasyon oluşturabilir miyim' çabasını da söz konusu hale getirebilir. BDP'yle bir ilgisinin olmadığını biz çok iyi biliyoruz. Ama eylemi gerçekleştiren kişinin sıradan bir kişi olmadığı, her ne kadar Emniyet farklı bilgiler vermiş olsa da, en azından bizim elimizdeki bilgilere göre farklı örgütlerle bağlantısının olabileceği ihtimalinin çok yüksek olduğunu kamuoyuyla paylaşmak istiyorum."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...