Tgrt Haber
09 Ağustos 2022 16:54 - Güncelleme : 09 Ağustos 2022 17:12

AK Parti'den CHP'li grubun Cumhurbaşkanına hakaretine sert tepki

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ, CHP'li bir grubun, dün akşam oynanan bir maç öncesinde alkol alarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret etmelerine sert tepki göstererek, "En basit ifade ile terbiyesizliktir" dedi.

AK Parti'den CHP'li grubun Cumhurbaşkanına hakaretine sert tepki
Cumhurbaşkanı Erdoğan,CHP,AK Parti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ, CHP'li bir grubun, dün akşam oynanan bir maç öncesinde alkol alarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret etmelerine sert tepki gösterdi.

"EN BASİT İFADE İLE TERBİYESİZLİKTİR"

Hamza Dağ sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "CHP'li bir grubun, dün akşam oynanan bir maç öncesinde alkol alarak Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret etmeleri en basit ifade ile terbiyesizliktir" ifadelerini kullandı.

CHP'Yİ SERT SÖZLERLE ELEŞTİRDİ

Hamza Dağ, Cuhmurbaşkanı Erdoğan'a edilen bu haraketlerin sorumlusu olarak CHP'nin üst yönetimini göstererek şu ilfadeleri kullandı:

"Bu terbiyesizliğin ve düşüklüğün sebebi, siyaseti bir yalan ve hakaret çukuruna çeviren CHP üst yönetimidir"  paylaşımda bulundu.

https://twitter.com/avhamzadag/status/1556989507584540675

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...