Tgrt Haber

CHP'li Seyhan belediye başkanı partisinden istifa etti

13 Şubat 2024 17:57 - Güncelleme : 13 Şubat 2024 18:13
CHP'li Seyhan belediye başkanı partisinden istifa etti
CHP,Adana,seçim,istifa

Adana'nın Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, CHP'den istifa ettiğini duyurdu. Akay, istifasıyla ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

CHP Parti Meclisi'nde (PM) adayların açıklanması sonrasında istifalar arka arkaya geliyor. CHP'nin Seyhan adayının Oya Tekin olarak açıklanmasının ardından mevcut Belediye Başkanı Akif Kemal Akay istifa ettiğini bildirdi. 

CHP'li Seyhan belediye başkanı partisinden istifa etti - 1. Resim

"TEK AMAÇLARI YAĞMALAMAK"

Sosyal medya hesabından açıklama yayınlayan Akay, "Emeğe değer veren, hemen her alanda üretim yapan, ürettiğini ve diğer kaynakları en verimli şekilde kullanan, muhtaçlara yaptığı paylaşımlarda hiçbir şekilde kimlik ayrımı yapmayan, başarısı tüm kamuoyu tarafından kabul edilen bir başkana tahammül edemeyen; tek amaçları kamusal kaynakları yağmalamak olan yöneticilerin ahlak dışı yollarla işgal ettiği, 55 yıl hemen her alanında onurla ve gururla hizmet verdiğim Cumhuriyet Halk Partisi’nden istifa ediyorum. Seyhan’a ve Adana’ya, layık olduğu hizmetlere devam edeceğimi bir atasözünü anımsatarak tüm hemşehrilerime saygı ile duyuruyorum. 'İstendiğin yere erinme, istenmediğin yere görünme!'" ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...