Tgrt Haber
 - "Fazladan bir popülizmdir"
6 saat 48 dakika önce

Özgür Özel'den Arapça tabela çıkışı: Fazladan bir popülizmdir

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 'Arapça tabelalar' konusunda CHP'li belediyelerin almış oldukları kararlarla ilgili konuştu. CHP lideri, "Belediye başkanının kendi eliyle yapması fazladan bir popülizmdir" dedi.
 - Ankara'da kritik zirve!
8 saat 1 dakika önce

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan-Miçotakis görüşmesi sona erdi

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Yunanistan Başbakanı Miçotakis'in gerçekleştirdiği görüşme sona erdi. Kritik temas heyetler arası görüşmeyle devam ediyor.
Politika - Politika
13 saat 51 dakika önce

İYİ Parti'de deprem! İsmail Tatlıoğlu istifa etti

İYİ Parti’de olağanüstü kurultay sonrası kayıplar yaşanıyor. İYİ Parti'nin TBMM'deki ilk grup başkanı olan Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu, partisinden istifa ettiğini açıkladı.
 - "Doğrudan tutuklama sebebi sayılacak"
14 saat 40 dakika önce

Cevdet Yılmaz'dan net mesaj: Şiddetin her türüyle mücadele etmeye kararlıyız

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, tüm meslek gruplarında şiddetin her türüyle mücadele etmeye kararlılıkla devam edeceklerinin altını çizdi. Meclis'i işaret eden Yılmaz, eğitimcilere şiddetin doğrudan tutuklama sebebi sayılacağını söyledi.
 - Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Miçotakis görüşecek
17 saat 4 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Miçotakis ile görüşecek: Masada kritik konular var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Miçotakis'i kabul edecek.. Görüşmede kapıda vize uygulamasından, göç sorununa ve yeni anlaşmalara kadar önemli konular var.
Politika - Politika
22 saat 5 dakika önce

MHP kampa giriyor: Gündem konusu belediyecilik

Milliyetçi Hareket Partisi "üretken belediyecilik" konulu gündemle kampa giriyor. Lider Bahçeli başkanlığındaki kamp 3 gün sürecek.
 - 'Tarihin utanç sayfasına yazılacak!'
12 Mayıs 2024 - 21:59

AK Parti'den İsrailli bakana sert tepki: Tarihin utanç sayfasına yazılacak!

Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrailli bakanın paylaşımına sert tepki geldi. Dışişleri Bakanlığı, aşırıcı İsrail hükümetinin soykırım politikalarının hem Filistinlilere hem de İsraillilere yönelik bir tehdit haline geldiğine dikkat çekti. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ise "Tarihin utanç sayfasına yazılacak!" dedi.
 - '76 yıl önce başlayan işgal devam ediyor'
12 Mayıs 2024 - 19:05

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'e tepki: 76 yıl önce başlayan işgal devam ediyor

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya İslam Bilginleri İstişare Zirvesi'nde açıklamalarda bulundu. İsrail'in Gazze Şeridi'nde sivilleri hedef aldığını hatırlatan Erdoğan, "76 yıl önce başlayan işgal devam ediyor" dedi. Erdoğan aynı zamanda Gazze'ye en büyük yardımı yapan ülkenin Türkiye olduğunu söyledi.
 - Kalın'dan Hamas heyetiyle kritik görüşme!
12 Mayıs 2024 - 18:30

Kalın'dan Hamas heyetiyle kritik görüşme!

Son dakika haberi... MİT Başkanı İbrahim Kalın Hamas heyetiyle bir araya geldi. Kalın, Haniye ve beraberindekilerle bir görüşme gerçekleştirdi.
Politika - Politika
12 Mayıs 2024 - 09:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Anneler Günü mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından "Anneler Günü" dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Erdoğan, "Sevgi, merhamet ve fedakârlık gibi güzel hasletlerin örnekleri olarak annelerimiz, hayatımızın en değerli hazineleridir" ifadelerini kullandı.
 - Belediyelere yazı gönderdi
12 Mayıs 2024 - 08:10

CHP yönetiminden belediyelere genelge

CHP yönetimi son dönemde sosyal medyaya da düşen tanıdık kişilerin belediyelere alınması gibi durumlar ve tasarruf tedbirleri konusunda genelge hazırladı.
 - Miçotakis Ankara'ya geliyor
12 Mayıs 2024 - 00:47

Yunanistan Başbakanı Miçotakis Türkiye'ye geliyor! İşte masadaki konular

Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis'in pazartesi günü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daveti üzerine Türkiye'ye gelmesi bekleniyor. İşte kritik ziyarette masaya yatırılacak konular...
 - 'Derin üzüntü duyuyoruz'
11 Mayıs 2024 - 22:35

Dışişleri Bakanlığından Afganistan’a taziye mesajı: Derin üzüntü duyuyoruz

Afganistan'ın Bağlan vilayetinde meydana gelen seller sonucu yaşamını yitirenlerin sayısı 300'ü aştı. Türkiye Dışişleri Bakanlığı, Afganistan’da meydana gelen sel felaketinde hayatını kaybedenler için taziye mesajı yayımladı.
 - Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sevindirecek anket
11 Mayıs 2024 - 21:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sevindirecek anket! Sonuçlar ortaya çıktı

Yerel seçimlerin ardından siyasetin gündeminde en önemli yeri tutan yeni anayasa ile ilgili çalışmalar devam ederken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da siyasi partilere çağrı yaptığı konuya ilişkin dikkat çeken bir araştırma yapıldı. Yeni anayasaya ihtiyacı olup olmadığına ilişkin anketten çıkan sonuç dikkat çekti.
 - Denizkurdu Tatbikatına mesaj!
11 Mayıs 2024 - 19:44

Erdoğan'dan Denizkurdu Tatbikatına mesaj: Deniz kuvvetlerimizin ihtiyaçlarına önem veriyoruz

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizkurdu-II/2024 Tatbikatı'na telefon bağlantısıyla katıldı. Erdoğan, "Deniz Kuvvetlerimizin ihtiyaçlarına önem veriyoruz" dedi.
 - İYİ Parti liderinden dikkat çeken sözler
11 Mayıs 2024 - 16:39

Erdoğan ve Bahçeli'nin 'siyasette yumuşama' adımları karşılık buluyor! İYİ Parti lideri Dervişoğlu'ndan dikkat çeken sözler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Özgür Özel ve MHP lideri Devlet Bahçeli'nin 'siyasette yumuşama' temasları sonrası İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu'ndan dikkat çeken sözler geldi.
 - Altun'dan Yunanistan'a tarihi ders
11 Mayıs 2024 - 12:19

İletişim Başkanı Altun'dan Yunanistan'a tarihi ders! "Sorunları başkalarıyla değil birbirimizle konuşmalıyız''

Türk-Yunan Medya Akademisi Forumu'nda konuşan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun'un açıklamaları damga vurdu. Altun, her iki ülke arasında "Ticaret hacmi 10 milyar dolara çıkarıldı" dedi.
 - Öğretmene şiddette ağır cezalar yolda
10 Mayıs 2024 - 22:29

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Öğretmene şiddette ağır cezalar yolda

Son dakika haberi... Eğitimde şiddete karşı yeni düzenlemeler geliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Öğretmenlerimize yönelik fiillerde ceza kanunlarında öngörülen cezalar yarı oranında artırılacak" dedi.
 - 'Memnuniyetle karşılıyoruz'
10 Mayıs 2024 - 22:20

Dışişleri Bakanlığı'ndan Filistin kararına destek: Memnuniyetle karşılıyoruz

Dışişleri Bakanlığı, Birleşmiş Milletlerin Filistin kararıyla ilgili açıklama yaptı. Bakanlık açıklamasında, "BM Genel Kurulu'nun, Filistin'in BM çalışmalarına daha geniş haklar ve ayrıcalıklarla katılımına olanak sağlayacak kararını memnuniyetle karşılıyoruz" denildi.
 - '40 yılda yüzlerce çocuk kandırıldı'
10 Mayıs 2024 - 18:05

Diyarbakır annelerinin mücadelesi sempozyumda: 40 yılda yüzlerce çocuk kandırılıp dağa götürüldü

Diyarbakır’da "Uluslararası Diyarbakır Annelerinin Huzur Arayışı Sempozyumu" düzenlendi. Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakoç, Diyarbakır annelerinin terör örgütlerine karşı büyük bir mücadele ve başkaldırı olduğunu söyledi.
Sona Git