Tgrt Haber
14 Ocak 2016 12:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Beyazıt Öztürk'lü gönderme!

Cumhurbaşkanı Erdoğan toplu açılış töreninde konuştu. Beyazıt Öztürk'ün özür dilemesiyle ilgili olarak eleştirenler için sert konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Beyazıt Öztürk'lü gönderme!
erdoğan,beyazıt öztürk,gönderme,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan toplu açılış töreninde konuştu. Beyazıt Öztürk'ün özür dilemesiyle ilgili olarak eleştirenler için sert konuştu
Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle;
* Bunlar tüm kinlerini saçıyorlar. Bunlar kendilerine akademisyen diyen bir grup. Tekrar örgütünün yanında durarak milletine kin kustu. 
* Benim itirazım bu akademisyenlerin farklı düşünmelerine değildir. Türkiye'nin demokraside geldiği yer itibari ile hoşumuza gitmese de farklşı düşüncelere elbette ki saygı duyuyoruz. Tamamı yalandan saptırmadan terör örgütünün uslübunu kamuoyuna dayatmasıdır. Bunun düşünce özgürlüğü ile kesinlikle alakası bulunmuyor. 
* Terörün yanında olan herkes bilsinki bizim karşımızdadır. Ülkemizde bir şeyin savunmasını hep yapıyoruz biz tek millet olmanın derdindeyiz. Tüm etnik unsurlarla 78 milyon olarak tek millet olmak. Bu ülkede başka bayrak dalgalandırılamaz. 
"BUNLAR AYDIN DEĞİL, KARANLIKTIR"
* Bu sözde aydınlar aydın değildir, bunlar karanlıktır. Bunların vatan diye bir derdi yoktur. Bunlar sadece bu güzel ülkemizi nasıl karıştırırız. Bu milleti nasıl birbirne düşürürüz derdindedir. 

* Türkiye'nin bu konularda eksiği yoktur. Her türlü tedbiri almaken başta yuöneticiler olarak bizim görevimizdir. 

* Devletin olmadığı yerde ne hak olur ne de özgürlük. Devlet olmazsa kaos olur.

* Kürt kardeşlerim göçe zorlanıyor. Demokratik açılım dedik ama hiçbirinden bunlar anlamadı. 3,5 günde teröristler temizlenebilecek bölgeler hassasiyetler nedeniyle haftalarca sürebiliyor. 

* Bu 107 sözde aydından akıl alarak mı milleti yöneteceğiz. Biz aklı milletten alırız. Kürtleri temsil diye bir şey yok ha bunu biliniz. 

* Benim Kürt kardeşlerimi sokağa davet etmedi mi bu Eşbaşkan. Ve benim 50 tane Kürt vatandaşım ölmedi mi? Bunlar 15 yaşındaki Yasin Börü'yü 6. kattan atıp üzerinden arabayla geçmediler mi?

* Ben şimdi buradan ilgili kurumlarımıza sesleniyorum. Anayasamıza karşı anayasal ve yasal olarak gerekenleri yapacakların inanıyorum. Buradan asla taviz verilecemez. Sadece bu akademisler değil bazı siyasetçilerimiz de bu tutumda. Benim sözümde onlar siyasetçi değil terör örgütünün üyeleridir.

BEYAZIT ÖZTÜRK GÖNDERMESİ

* "O televizyon programcısı bundan üzüntü duymak yerine bunun arkasında durmalıdır." diyor. Beyefendi bir kazma kürek de sen eline alıver, sen de hendek açıver

SULTANAHMET SALDIRISI

* Sultanahmet'te saldırı düzenleniyor. Bu Eşbaşkanın derdi savcılığın verdiği yayın yasağı kararı. Fransa'da yapılan katliam sonrası tüm dünya rahatsız edici görüntüleri yayınlamama kararı almadı mı?

* Fransa saldırısı için "Fransa çocuklarına ağlıyor" diye manşet atıyorlar. Yabancı basının da iki yüzlü tavrını gördünüz. Sakın bundan sonra bize gelip bağımsız, objektiflikten bahsetmesin.


*Katliam ülkesi diye sunması bizi şaşırtmadı. Sen bu ülkenin medyasısın ve bu ülkeyi katliam ülkesi olarak sunuyorsun. Paris ve İstanbul saldırıları karşısında yaptıkları çifte standartı da görmüş olduk.

* Bunlar ahlaksızlıktan sıkılmadılar. Çifte standart kara bir leke olmaya devam edecek.
KILIÇDAROĞLU'NA TEPKİ
 
*Ana muhalefet partisinin genel başkanı çıkıyor, terör örgütünün propagandasına alet olmasından duyduğu pişmanlığı dile getiren bir televizyon programcısını 'dik duramadın' diye eleştiriyor. Bu genel başkana göre o televizyon programcısı bu durumdan üzüntü duymak bir yana, aynı tavrını sürdürmeli, yani terör örgütünün propagandasına devam etmeliymiş, öyle diyor genel başkan.
 
*Biliyorsunuz aynı zat daha önce hendekçi teröristleri de arkadaşı olarak ilan etmişti. Beyefendi bir kazma kürek de sen eline al, sen de git orada hendek açıver.
 
İŞ ADAMLARINA TEŞEKKÜR
*Biz 2.5 milyon değil ne kadar fazla gelirse gelsin onlara ensar olacağız. Bu süreci kayıp vermeden geçeceğiz. 

*Bugün yurtdışında iş yapan işadamlarımızı dönemimizin alperenleri, akıncıları olarak görüyorum. Ülkemiz için eser ortaya koyan işadamlarımıza teşekkür ediyorum. Her kim ki bu ülke için bir taş koyuyorsa ona destek olacağız. Kim de zarar veriyorsa da bizi karşısında bulur. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...