Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan büyüme açıklaması: Herkesi şaşırtacağız

01 Temmuz 2020 12:22
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan büyüme açıklaması: Herkesi şaşırtacağız
erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşma yapıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Avrupa başta olmak üzere tüm dünyada kayıp olarak görülen 2020'yi inşallah bir kez daha herkesi şaşırtan bir büyüme oranıyla kapatacağız.Türkiye salgın dönemini başarıyla geçiren bir ülke olarak takdirle izleniyor. Salgın döneminde kendi vatandaşlarının yardım çığlıklarına kulak tıkayanların, Türkiye'nin duruşunu sorgulama hakkı yoktur." Cumhurbaşkanı Erdoğan:"Kongrelerimizi temizlik, mesafe, maske ,şartlarına uygun olarak yapacağız. Amacımız Ekim ayında il kongrelerine geçmek olacaktır. 

"Bu alçakların peşini bırakmayacağız"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın yeni doğan çocuğu ile ilgili sosyal medyadan yapılan paylaşımlara ilişkin, "Bir bebek üzerinden ailesine ve onların temsil ettiğini düşündükleri değerlere saldıran bu alçakların peşini bırakmayacağız." dedi.

Sosyal medya mecralarının kontrol edilmesini istiyoruz"

Ayrıntılar sürecek...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...