Tgrt Haber
10 Ocak 2023 06:18 - Güncelleme : 10 Ocak 2023 09:02

CHP ile AK Parti arasında alkış polemiği! Cumhurbaşkanı Erdoğan muhalefeti eleştirdi, komutanlar alkışladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Milli Savunma Bakanlığı Arifiye Yerleşkesi BMC İşletmesi'nde Yeni Nesil Fırtına Obüsleri Teslimat Töreni'nde açıklamalarda bulundu. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştiren Erdoğan’ın sözlerine TSK komutanlarından alkış geldi. CHP kurmayları söz konusu görüntülere tepki gösterirken yeni bir ‘alkış’ polemiği çıktı.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
cumhurbaşkanı erdoğan,kemal kılıçdaroğlu,alkış,komutan

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde Milli Savunma Bakanlığı Arifiye Yerleşkesi BMC İşletmesi'nde Yeni Nesil Fırtına Obüsleri Teslimat Töreni'nde konuştu. Törende Erdoğan'ı, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ile Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever karşıladı.

ERDOĞAN’DAN KILIÇDAROĞLU’NA: YARDIM DİLENİYOR

Erdoğan törende yaptığı açıklamada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert sözlerle eleştirdi. "Birilerinin 'Ona buna satıldı' diyerek iftiralarına neden olan Arifiye Bakım Fabrikası ordumuzun ihtiyaçlarını karşılamayı sürdürüyor" diyen Erdoğan şunları söyledi:

“Sıradan işletme devir işlemini çarpıtarak sermaye düşmanlığı yapanlar, bugün Amerika'dan İngiltere'ye, oradan Almanya'ya kapı kapı dolaşarak, benzin istasyonlarındaki affedersiniz restoranlarda, oralarda bir şeyler yemeye gayret edenler, yabancı yabancı ekonomi komiserlerinden yardım dileniyor. Biz ise yerli ve milli olarak, kendi mühendislerimizle, kendi işçilerimizle, işte bu dev eserleri hizmete koyuyoruz.”

KOMUTANLAR ALKIŞLADI, CHP TEPKİ GÖSTERDİ

Törendeki TSK komutanlarıCumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu sözlerini alkışladı. O anlar kameralara yansırken CHP’den tepki geldi. 

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...