Tgrt Haber
10 May 2014 12:43

Danıştay töreninde gerginlik, 'Başbakan Erdoğan salonu terketti'

Danıştay'ın 146. yıldönümüne Türkiye baraloar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ile Başbakan Erdoğan'ın tartışması damga vurdu.

Danıştay töreninde gerginlik, 'Başbakan Erdoğan salonu terketti'
danıştay töreni, törende gerginlik, erdoğan'dan tepki, erdoğan salonu terketti, metin feyzioğlu,

Danıştay’ın 146. Yıldönümü törenleri sırasında Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Fevzioğlu’nun konuşmasının uzamasına kızan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, oturduğu yerden "edepsizlik yapıyorsun yalan söylüyorsun diye" diye tepki gösterdi.  Bunun üzerine Feyzioğlu, kürsüden ''Ben edepsizlik yapmadım, kimseye de edepsizlik yapıyorsun demeyi kendime yakıştırmam” dedi. "Bitirdim bitirdim ama şunu söylemeden bitirmeyeceğim"dedi. Konuşmasına devam etti. Söyledikleri karşısında Erdoğan hayli sinirli bir şekilde ayağa kalkarak "edepsizlik yapıyorsun, terbiyesizlik yapıyorsun. söylediklerinin çoğu yalan" dedi. Daha sonra Erdoğan kendisiyle birlikte ayağa kalkan Danıştay başkanı ve Cumhurbaşkanı Gül'e serzenişte bulundu. Sonrasında ise ekibiyle birlikte salonu terk etti. Salonu terk edenler arasında Genel Kurmay Başkanı Necdet Özel de vardı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...