Tgrt Haber
31 May 2023 06:09 - Güncelleme : 31 May 2023 06:34

Devlet Bahçeli’nin Erdoğan’a hediyesindeki o detay gündem oldu!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 14 Mayıs’taki ilk tur Cumhurbaşkanlığı Seçimi’nin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hediye ettiği mühür dikkat çekti. 2.tur öncesi hediye edilen mühürde yanındaki notta yazan mesaj MHP liderinin öngörüsünün doğru çıktığını gözler önüne serdi. 

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
Devlet Bahçeli’nin Erdoğan’a hediyesindeki o detay gündem oldu!
devlet bahçeli,erdoğan,mühür,hediye

Türkiye seçim sürecini tamamladı. 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde milyonlarca seçmen sandık başına giderek oyunu kullandı. Kritik seçimlerden Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan zaferle çıktı. Erdoğan 17’nci kez sandıktan galip çıkarken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir kez daha yenilerek 12. mağlubiyetini aldı.

BAHÇELİ’DEN ERDOĞAN’A MÜHÜR HEDİYESİ

MHP lideri Bahçeli 16 Mayıs'taki görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan'a üstünde "Türkiye Cumhuriyeti'nin yüzüncü yılında yeni bir fetih yılında 13. Cumhurbaşkanımız olarak mührünüzü vuracağınız inancımla." yazılı bir plaket ve mühür hediye etti.

Tarih olarak seçimlerin 2. tur öncesi "16 Mayıs 2023. Devlet Bahçeli MHP Genel Başkanı" ifadesi MHP liderinin seçimi kazanacakları yönünde öngörüsü dikkat çekti. 

Devlet Bahçeli’nin Erdoğan’a hediyesindeki o detay gündem oldu!

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Mustafa Yeşiltaş31 Mayıs 2023 12:29

Yola devam Cumhur ittifakı herkes bunu böyle bilsin

Sonraki Haber Yükleniyor...