Tgrt Haber

Doğal gaz yardımına 3 günde 216 bin kişi başvurdu

Editör: Anday Celayir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
21 Şubat 2022 18:10 - Güncelleme : 21 Şubat 2022 20:20
Doğal gaz yardımında ilk ödemeler Mart ayında yapılacak

Doğalgaz yardımı kapsamında e-Devlet üzerinden 3 günde 216 bin başvuru alındı. Yardım kapsamında 450-bin 150 TL arasında yardım yapılacak.

Doğal gaz yardımında ilk ödemeler Mart ayında yapılacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Yanık, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla 18 Şubat'ta başlayan doğalgaz yardımı başvurularının bugün itibariyle 216 bine ulaştığını duyurdu.

YILDA 2 DEFA ÖDENECEK

Bakan Yanık, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

Doğalgaz yardımı kapsamında son üç günde e-Devlet üzerinden 216 bin başvuru aldık. Daha fazla vatandaşımıza ulaşmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Doğalgaz yardımı kapsamında 450 - bin 150 TL arasında yardım yapılacak. İlk ödemeler Mart ayında yapılacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarının kriterlerine uyan 4 milyon hane için yılda 2 defada ödenmek üzere 450 lira ile bin 150 lira arasında değişen miktarlarda doğalgaz desteği sağlanacağını duyurmuştu.

Doğalgaz desteğinden yararlanmak isteyen kişiler, e-Devlet üzerinden veya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına başvuruda bulunuyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...