Tgrt Haber

Doğu Perinçek'ten çarpıcı 6'lı masa yorumu: İYİ Parti'nin iflası olur

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
04 Mart 2023 19:22 - Güncelleme : 04 Mart 2023 19:29
,,masa

Cumhurbaşkanı adayında anlaşamayan 6'lı masa dağılmanın eşiğine geldi. İYİ Parti lideri Meral Akşener, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun aday olmasına karşı çıkıp Millet İttifakı'ndan ayrılırken Vatan Partisi lider Doğu Perinçek'ten İYİ Parti lideri için farklı bir değerlendirme geldi. Perinçek, Ekşener'in masaya geri dönmesi halinde İYİ Parti'nin iflas edeceğini söyledi. 

2 Mart'taki 6'lı masa toplantısında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına sıcak bakmayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, masayla olan iplerini tamamen kopardı. Akşener'in masaya dönmeyeceği kesin olurken TGRT Haber'de 6'lı masadaki krizi değerlendiren Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek, Akşener'in masaya kesinlikle dönmeyeceğini söyledi. 

Muhalefetteki dağılmayı değerlendiren Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, masanın Amerikan projesi olduğunu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı devirmek için kurulduğunu iddia ederken, Akşener'in masaya dönmeyeceğini söyledi.

"İYİ PARTİ'NİN İFLASI OLUR"

Perinçek, "Masanın 6'lı olma ihtimalini zor görüyorum. Böyle bir şey olursa İYİ Parti'nin iflası olur. Böyle durumların başından sonucunu bellidir. Sonuç itibarıyla Amerikan projesi var. ABD, 'Ben bu güçlere bu tolleri veriyorum' diyor. Siz o projenin içine girdiyseniz 'A-B-C' dersiniz. Sonucun buraya geleceği en baştan belliydi" dedi. 

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...