Tgrt Haber

Edirne'de CHP'nin adayı yarıştan çekildi

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: TGRT Haber
22 Şubat 2024 15:22 - Güncelleme : 22 Şubat 2024 15:28
Edirne'de CHP'nin adayı yarıştan çekildi
edirne,yerel seçim

CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Şükrü Ciravoğlu adaylıktan çekildi. Ciravoğlu neden olarak ise sağlık sorunlarını öne sürdü.

Cumhuriyet Halk Partisi Edirne Belediye Başkan Adayı Şükrü Ciravoğlu adaylıktan çekildi. Geçtiğimiz günlerde geçirdiği kalp krizi sonrasında tedavisine devam edilen Ciravoğlu’nun adaylıktan çekildiği öğrenildi.

Ciravoğlu’nun dün Trakya Üniversitesi Edirne Tıp Fakültesi Hastanesi’nde kontrol için gittiği, tedbir amaçlı Kardiyoloji Yoğun Bakım Servisi’ne yatırıldı. Ciravoğlu’na ritim bozukluğu yakma işlemi tedavisi uygulandı.

Edirne'de CHP'nin adayı yarıştan çekildi - 1. Resim

ÖZGÜR ÖZEL İSTEDİ

CHP genel Başkanı Özgür Özel bugün saat 14.30 sıralarında Edirne adayı Ciravoğlu’nu telefonla arayarak sağlık durumuyla ilgili bilgi aldı. Genel Başkan Özel, ardından da yoğun bir kampanya dönemini de göz önüne alındığında sağlığının ifade ederek çekilmesini istedi. Özel’in bu isteğine Ciravoğlu ‘tamam’ dedi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...