Tgrt Haber
25 Aralık 2013 12:21

Erdoğan Bayraktar istifa etti

Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar da bakanlık görevinden ve milletvekilliğinden istifa ettiğini açıkladı.

Erdoğan Bayraktar istifa etti
çevre ve şehircilik bakanı, erdoğan bayraktar, istifa etti,

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, milletvekilliğinden ve bakanlık görevinden istifa ettiğini açıkladı. NTV'de canlı yayına telefonla bağlanan Bayraktar, bakanlık görevinden ve milletvekilliğinden istifa ettiğini duyurdu.
Erdoğan Bayraktar kimdir?
10 Ekim 1948’te Trabzon’da doğan Erdoğan Bayraktar, 1995-1999 yılları arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan KİPTAŞ’ta Genel Müdürlük görevinde bulunmuştu. Genel Müdürlük görevi sırasında, İstanbul’un 11 değişik bölgesinde 17 bin konuttan oluşan yerleşim birimleri üretimini gerçekleştiren Bayraktar, 2000-2001 yıllarında Ankara Büyükşehir Belediyesi Metropol İmar A.Ş.’de Genel Müdürlük yapmıştı. 2001–2002 yıllarında Ankara Büyükşehir Belediyesi PORTAŞ Genel Müdür Danışmanlığı yapan Bayraktar, 2002 yılının Aralık ayından 10 Mart 2011 tarihine kadar TOKİ Başkanlığı görevinde bulunmuştu. 24. Dönemde Trabzon Milletvekili olarak TBMM’ye giren Bayraktar, Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak görev yaptı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...