Tgrt Haber

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyonla mücadele mesajı: Zaferle sonuçlandıracağız

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
24 Temmuz 2022 19:04 - Güncelleme : 24 Temmuz 2022 21:01
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyonla mücadele mesajı: Zaferle sonuçlandıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan,Enflasyon

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, İbn Haldun Üniversitesi mezuniyet töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Dünyada güç dengelerinin değiştiğini ve Türkiye'nin çok büyük hedefler belirlediğini söyleyen Erdoğan, "Ekonomik istikrar mücadelesini zaferle sonuçlandıracağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İBN Haldun Üniversitesi mezuniyet töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Konuşmasının başında Türk edebiyatının usta yazarlarından Rasim Özdenören vefatına ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Rabbim Rasim Özdenören'i cennetiyle müşerref eylesin" dedi.

Erdoğan konuşmasının devamında, Türkiye'nin insanlığın geleceğine yön verecek yeni bir değişimin eşiğinden olduğunu belirterek sorunları çözecek bir medeniyet gelişiminin hep beraber gerçekleştirileceğini söyledi.

"Bir süredir üretim ve tedarik zincirindeki kırılmalar, ekonomik ve sosyal dönüşümleri hızlandırdı" diyen Erdoğan, dünyada bu süreçte güç dengelerinin değiştiğini ve Türkiye'nin çok büyük hedefler belirlediğini söyleyerek, "Ekonomik istikrar mücadelesini zaferle sonuçlandıracağız" dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Rasim abi ömrünü ve düşüncesini söze, sözünü eyleme dönüştürmek için harcamış ve bu uğurda emek vermiş gerçek bir mücadele adamıydı. Rabbim Rasim Özdenören'i cennetiyle müşerref eylesin

"İNSANLIĞI GELECEĞİNE YÖN VERECEK YENİ BİR DEĞİŞİMİN İÇİNDEYİZ"

İnsanlığın geleceğine yön verecek yeni bir değişimin eşiğindeyiz. Uluslararası ilişkilerden, ekonomiye aileyi ve toplum yapısına kadar insanlık yeni sınamalarla karşı karşıya kalmaktadır. İnsanlığın bugünkü sorunlarını çözecek bir medeniyet inkişafını hep beraber gerçekleştireceğiz.

"TÜM İNSANLIĞA FAYDALI NESİLLER YETİŞTİRMELİYİZ"

Tüm insanlığa faydalı nesiller yetiştirmedikçe büyük davanın hedefine ulaşmasını sağlayamayız. Üniversitelerimizin sayısını 76'dan 208'e çıkardık. Artık üniversitelerimiz, sayıları 15 binden 260 bine çıkan uluslararası öğrenciye ev sahipliği yapıyor.

Eğitim-öğretim programı ve öğretim kadromuzu yenileyerek, ideal olanı hedefleyip, mümkün olana ulaşmamız gerek. İlimle bilimle hikmetle donanmış nesiller yetiştirmek hocalarımızın, öğretmenlerimizin görevidir. Ülkemizi yeniden dünyanın bilim merkezi haline getirmeliyiz.

Dünyadaki güç dengeleri sürekli değişti. Bir süredir üretim ve tedarik zincirinde kırılmalar, ekonomik ve sosyal dönüşümleri hızlandırdı. Bu kritik dönemde Türkiye olarak kendimize çok büyük hedefler koyduk.

"ZAFERLE SONUÇLANDIRACAĞIZ"

Bir süredir üretim ve tedarik zincirindeki kırılmalar, ekonomik ve sosyal dönüşümleri hızlandırdı. Bu kritik dönemde Türkiye olarak kendimize çok büyük hedefler koyduk. Ekonomik istikrar mücadelesini zaferle sonuçlandıracağız.

SURİYE'YE HAREKAT PLANI

Güney sınırlarımızı terör örgütlerinden temizleme konusunda kararlıyız. Siyasi, ekonomi ve askeri çıkarlarımızdan taviz vermeyeceğimizi herkese gösterdik.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...