Tgrt Haber

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Arefe günü doğal gazı çıkarıyoruz

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
14 Nisan 2023 13:55 - Güncelleme : 14 Nisan 2023 16:13
Cumhurbaşkanı Erdoğan,Karadeniz gazı,Son dakika,Doğal gaz

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da cuma namazı sonrası gazetecilerin sorularını cevapladı. Deprem bölgelerinde temel atma ve ev teslimlerinin devam ettiğini aktaran Erdoğan, en kısa sürede konutların teslim edileceğini söyledi. Karadeniz gazı için de 20 Nisan tarihi işaret eden Erdoğan, "Arefe günü doğal gazımızı çıkarıyoruz. Bütün planlamalar, hesaplar buna göre" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da cuma namazı sonrası gazetecilerin sorularını cevapladı. Deprem bölgelerinde 1 yıl içinde konutların bitirilip vatandaşlara teslim edileceğini söyleyen Erdoğan, 11 ilin tamamında temel atma ve ev tesliminin sürdüğünü aktardı.

Karadeniz gazı için de 20 Nisan tarihi işaret eden Erdoğan, "Arefe günü doğal gazımızı çıkarıyoruz. Bütün planlamalar, hesaplar buna göre" dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

"1 yılda konutları bitirip hak sahiplerine vereceğiz. 11 şehrin tamamında temel atma ve ev teslimi sürüyor. 

"AREFE GÜNÜ DOĞAL GAZIMIZI ÇIKARIYORUZ"

Nasip olursa 20 Nisan arefe günü doğal gazımızı çıkarıyoruz. Bütün planlamalar, hesaplar buna göre. Bu hastaneye gelen içeri girdiği zaman huzur buluyor. Bundan sonra da büyükşehirlerde birer tane olmak üzere yaygınlaştırarak bu projeye devam edeceğiz. 

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ahmet yurdakul 14 Nisan 2023 14:31

Sayın cumhur başkanım zor durumda yım bı yardımcı olur musunuz

Sonraki Haber Yükleniyor...