Tgrt Haber
09 Temmuz 2021 09:46

Filistin Devlet Başkanı Abbas Türkiye’ye geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın daveti üzerine Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Türkiye’ye gelecek. Türkiye ile Filistin arasındaki işbirliğinin geliştirilmesine yönelik atılabilecek adımların ele alınacağı görüşmelerde ikili ilişkiler tüm boyutlarıyla ele alınacak.

Filistin Devlet Başkanı Abbas Türkiye’ye geliyor
mahmud abbas,erdoğan,türkiye,filistin

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın daveti üzerine Türkiye’ye geliyor.

Abbas’ın 9-11 Temmuz tarihlerinde Türkiye’yi ziyaret edeceğini duyuran İletişim Başkanlığı, ziyaret sırasındaki görüşmelerde iki ülke arasındaki ikili ilişkilerin tüm boyutlarıyla gözden geçirileceğini belirtti.

İletişim Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, “Türkiye ile dost ve kardeş Filistin Devleti arasındaki işbirliğinin daha da geliştirilmesine yönelik olarak atılabilecek adımlar ele alınacaktır. Filistin'deki insani durum ve İsrail-Filistin ihtilafındaki son gelişmeler değerlendirilecek, Filistinliler arası uzlaşı ile Filistin'de düzenlenmesi planlanan seçimlere ilişkin fikir alışverişinde bulunulacaktır” denildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...