Tgrt Haber
21 Aralık 2021 10:31

AK Parti'li Hamza Dağ’dan Kılıçdaroğlu’na dolar göndermesi: Saat 11’de geliyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TL mevduatları için uygulanacak yeni düzenlemeleri açıkladıktan sonra döviz kurunda sert düşüş yaşandı. Doların hızla erimesinin ardından AK Parti’li Hamza Dağ, sosyal medya hesabından "Dövizdeki düşüşten sonra Kemal Kılıçdaroğlu’ndan yeni tweet: Döviz bürosundan doların yükselmesini istedim, cevap vermediler. Saat 11’de geliyorum" diyerek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na göndermede bulundu.

AK Parti'li Hamza Dağ’dan Kılıçdaroğlu’na dolar göndermesi: Saat 11’de geliyorum
kemal kılıçdaroğlu,,hamza dağ,,dolar,,erdoğan,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası ekonomi ve para piyasalarına yönelik önemli mesajlar verdi. TL mevduatları için atılacak yeni adımları duyuran Erdoğan’ın açıklamaları sonrası döviz kuru sert bir şekilde geriledi. 

Döviz kurundaki sert düşüşten sonra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, sosyal medyadan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na bir göndermede bulundu. Dağ, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: Dövizdeki düşüşten sonra Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yeni tweet: Döviz bürosundan doların yükselmesini istedim, cevap vermediler. Saat 11'de geliyorum.

AK Parti'li Hamza Dağ’dan Kılıçdaroğlu’na dolar göndermesi: Saat 11’de geliyorum

AK Partili Hamza Dağ’ın bu şekilde gönderme yapmasının nedeni ise 3 Aralık 2021’de CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun sosyal medya hesabı Twitter’dan Türkiye İstatistik Kurumundan (TÜİK) randevu alamadığını belirterek, “Saat 11.00'de geliyorum, haberiniz olsun” şeklinde açıklama yapmasından kaynaklanıyor.

NE OLMUŞTU?

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden “TÜİK’ten randevu istedim, vermediler. Saat 11.00'de geliyorum, haberiniz olsun” açıklamasını yapmıştı. Kılıçdaroğlu, açıklamasının ardından belirttiği saatte TÜİK binasına gitti. Kılıçdaroğlu TÜİK binasına alınmazken bina önünde yaptığı açıklamada "Burası enflasyon oranlarını açıklıyor. Bu sabah açıklanan aylık 3.51, yıllık 21.31. Bu rakamlar güven vermiyor" dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...