Tgrt Haber

Hulusi Akar'dan CHP'lilere sert sözler: Kafanızda tabanca varken...

18 Aralık 2018 10:11
Hulusi Akar'dan CHP'lilere sert sözler: Kafanızda tabanca varken...
hulusi akar,özgür özel,milli savunma bakanı,chp,tbmm,15 temmuz darbe girişimi

Hulusi Akar, 15 Temmuz gecesiyle ilgili kendisine suçlamalar yönelten CHP'lilere çok sert cevap verdi. Akar, "O gece kafama silah dayadılar, reddettim" dedi.



CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, TBMM Genel Kurulunda görüşülen Milli Savunma, Dışişleri ile Sanayi ve Teknoloji bakanlıklarının 2019 yılı bütçesi üzerinde aleyhte söz aldı.

Özgür Özel, 15 Temmuz gecesiyle ilgili Bakan Akar'a suçlamalar yöneltti.  Özel, 15 Temmuz'da darbeye karışmayacakları evine yollamakla suçladı.

"BAŞIMIZA GEÇECEKSİN DEDİLER"
Akar, 15 Temmuz darbe girişimi gecesine yönelik Özel'in eleştirilerine işaret ederek, kafalarına tabanca dayanarak, "başımıza geçeceksin" dediklerini, kendisinin bunu reddettiğini anımsattı.

"DENEMEDEN SÖYLEMEYİN, DENEYİN"
Akar, "Yatağınıza yattığınızda düşünün, kafanızda tabanca varken, hayır diyebilecek kaç kişi var? Denemeden söylemeyin, deneyin. Akıncı'ya götürdüler, etrafımızda silahlı insanlar, bir sürü asker. Bütün o alçakların önünde tek başına oturuyorum. 'Bunu okuyun, imzalayın' dediler. İmzalamadım. Sayın Özel'in, terör örgütlerine dahi söylemediği hususu, bir genelkurmay başkanına... 49 yıl hizmet yaptım ben... Keşke Atatürkümüzün partisinde sizin gibi bir grup başkanvekili olmasaydı." dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...