Tgrt Haber

Hulusi Akar'dan İsrail'e sert tepki: Bunun hesabı mutlaka sorulacak

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
07 Kasım 2023 09:08 - Güncelleme : 07 Kasım 2023 09:08
Hulusi Akar'dan İsrail'e sert tepki: Bunun hesabı mutlaka sorulacak
Hulusi Akar,İsrail,Filistin,Gazze,Hamas,Savaş

Eski Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Gazze'yi abluka altına alan İsrail'in sivillere yönelik saldırılarına sert tepki gösterdi. Akar, "O çocukların kanları onların elinde ve daima peşinde olacak. Bunun hesabı mutlaka bir gün gelecek sorulacak" dedi.

İsrail-Hamas savaşı tüm şiddetiyle devam ediyor. İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında hayatını kaybeden Filistinliler sayısı 10 bini geçti. İsrail'in hava ve karadan saldırıları devam ederken eski Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, sivillere yönelik saldırılara sert tepki gösterdi.

"TAM ANLAMI İLE İĞRENÇ"

İsrail’in Filistin’e yaptığı saldırılara ilişkin çok sert açıklamalarda bulunan Akar, “Burada Türkiye olarak, Türk milleti olarak biz gerçekten dünyaya çok örnekler verdik. Şu anda bazı alçakların, hainlerin alçakça kadınlara, çocuklara el kaldırması gerçekten iğrenç. Tam anlamı ile iğrenç" dedi.

"NETANYAHU ALÇAĞI"

"Artık burada hukuk, kanunlar, yasalar bitti, en sonunda insanlık da bitti" diyen Akar, Netanyahu'yu 'alçak' olarak nitelendirdi.

İsrail'in çocuklara, kadınlara, kızlara, silahsız masum insanları vurmaktan çekinmediğinin altını çizen Akar, Fakat o çocukların kanları onların elinde ve daima peşinde olacak. Bunun hesabı mutlaka bir gün gelecek sorulacak. Bunun hesabı sorulacak" dedi.

Akar konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı:

"Bir kez daha şunu söylüyorum, bizim 2 bin 500 yıllık Türk milletinin tarihinde kesinlikle bir alçaklık yoktur. Son yapılan operasyonlar sırasında Mehmetçik, hiçbir ordunun göstermediği kadar büyük bir dikkatle, hassasiyetle, masum insanlara ve çevreye zarar vermemek için her türlü tedbiri aldı, almaya devam ediyor”

 

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...