Tgrt Haber

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı'dan Ümit Özdağ'a sert tepki: Muhatap almayacağız

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
06 May 2022 18:54 - Güncelleme : 06 May 2022 19:01
İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı'dan Ümit Özdağ'a sert tepki: Muhatap almayacağız

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın göçmenlere yönelik söylemleri ve ‘Sessiz İstila’ filmine verdiği desteği duyurması ile birlikte İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile arasında polemik çıktı. Hükümet kanadından Bakan Soylu’ya destek mesajı yağarken İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı, Ümit Özdağ’a sert sözlerle yüklendi. Çataklı, “Piyonları bugüne kadar muhatap almadık. Bundan sonra da muhatap almayacağız” dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, TGRT Habere katılan ve kendisi için "Adam yerine, insan yerine koymam. Benim için hayvandan aşağı biridir. Operasyon çocuğudur, Soros çocuğudur. İstihbarat elemanı olduğu apaçık bellidir" diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya tepki gösterdi. Akşam yaptığı açıklamada bu sabah 11.00'de bakanlık binasına gideceğini söyledi. 

"PİYONLARI BUGÜNE KADAR MUHATAP ALMADIK"

Özdağ ve partililerin bakanlığa gidişine polis ekipleri izin vermezken Özdağ basın açıklaması yaptı. Bakan Soylu’ya sert sözlerle yüklenirken hükümetten Bakan Soylu’ya destek mesajı yağdı. İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı'ya Özdağ'ın açıklamaları soruldu. Çataklı,"İddiasını ispatlamakla mükelleftir. hakimler savcılar yerlerinde. Yalanları ve provokasyonları bugüne kadar olduğu gibi engelleyeceğiz ve çözeceğiz. Piyonları bugüne kadar muhatap almadık. Türkiye dirayetli politikalarıyla cevap vermiştir ve vermeye devam edecektir" ifadelerini kullandı. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...