Tgrt Haber

İmamoğlu'ndan Akşener'e 'billboard' cevabı: Prim yapmaya doğru gidiyor

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
31 Ocak 2024 16:12 - Güncelleme : 31 Ocak 2024 16:43
İmamoğlu'ndan Akşener'e 'billboard' cevabı: Prim yapmaya doğru gidiyor
Meral Akşener,,CHP,,,Seçim,Yerel seçim,

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti lideri Akşener'in billboard krizine dair yaptığı açıklamalara cevap verdi. Kendilerinin engelleme girişiminde bulunmadıklarını söyleyen İmamoğlu, "İmamoğlu üzerinden konuşmak ya da taş atmak bir prim yapmaya doğru gidiyor" dedi.

Yerel seçimler yaklaşırken İYİ Parti ve CHP tarafında bu sefer de 'billboard' krizi patlak verdi. İYİ Parti'nin seçim kampanyası için hazırladığı billboardların İstanbul, Ankara ve İzmir'de asılması engellemesi üzerine Meral Akşener, partisinin grup toplantısında CHP'ye çok sert tepki göstermişti.

Akşener'in bu açıklamalarına İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan cevap gecikmedi. 

"BUNUN FİRMA BOYUTU DA VAR"

Kendilerinin engelleme girişimde bulunmadıklarının altını çizen İmamoğlu, "Niye yaptığını bilmiyorum böyle bir açıklamayı. Bu işin sadece belediye kısmı yok, firma boyutu da var" dedi.

İmamoğlu açıklamasının devamında da "İstanbul'da Ekrem İmamoğlu üzerinden konuşmak ya da taş atmak bir prim yapmaya doğru gidiyor" ifadesini kullandı.

İmamoğlu'ndan Akşener'e 'billboard' cevabı: Prim yapmaya doğru gidiyor

AKŞENER NE DEMİŞTİ?

CHP'ye tepki gösteren Akşener şu ifadeleri kullanmıştı:

"Afişleri fotoğrafları çekilmiş, sonra da şirkete 'İstanbul'dan bir telefon gelmiş, bunları asmayacaksınız, biraz yumuşatın' diye. Üstelik Ankara ve İzmir'de de asılmayacakmış. Sonra da eş başkanlık deyince alınıyorlar, kızıyorlar. Referandum sürecinde kiraladığımız salonları hatırlayın, partimizin kuruluş lansmanı için kiraladığımız ünlü oteli, genel merkezimiz için bina aradığımız zamanları hatırlayın"

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...